Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Revoil: Απόφαση ΔΣ για πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

Σύμφωνα με το πρόγραμμα μπορούν να αγοραστούν μέχρι 2.191.260 μετοχές ήτοι το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου εντός περιόδου 24 μηνών

Revoil: Απόφαση ΔΣ για πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

Η Εταιρία με την επωνυμία «ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ» ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του της 27ης Σεπτεμβρίου 2023 αποφάσισε μεταξύ άλλων την υλοποίηση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών σύμφωνα με την από 15/9/2023 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με το πρόγραμμα μπορούν να αγοραστούν μέχρι 2.191.260 μετοχές ήτοι το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου εντός περιόδου 24 μηνών με κατώτατη τιμή αγοράς 1,00 ευρώ και ανώτατη 4,00 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η υλοποίηση ενός εγκεκριμένου προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών δεν είναι υποχρεωτική. Επομένως, η Εταιρία δύναται, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να μην υλοποιήσει το πρόγραμμα ή να προβεί σε αγορά μικρότερου αριθμού μετοχών από το ανώτατο όριο που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση. Η υλοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες όπως είναι, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η ύπαρξη άλλων επενδυτικών ευκαιριών και η διαθεσιμότητα κεφαλαίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v