Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νάκας: Συνεργασία με τη ΝΑD από 1/1/2003

Ξεκίνησε από την 1/1/2003 η συνεργασία της Φίλιππος Νάκας με την πουεθνική εταιρία NAD, η οποία δίνει τη δυνατότητα για διεύρυνση της ποικιλίας των προϊόντων της εταιρίας.

Νάκας: Συνεργασία με τη ΝΑD από 1/1/2003
Την έναρξη της συνεργασία της με την εταιρία NAD από την 1η Ιανουρίου, ανακοίνωσε η Φίλιππος Νάκας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση εταιρία NAD αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των ηχητικών συστημάτων στον κόσμο.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Νάκας, Πρόεδρος της εταιρίας Φίλιππος Νάκας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην πρώτη παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας την περασμένη Τετάρτη, η συνεργασία αυτή κρίνεται ως ιδιαίτερα θετική μια και δίνεται η δυνατότητα στη Φίλιππος Νάκας να διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων της με γνώμονα την ποιότητα αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Φίλιππος Νάκας, η NAD, που πρωτοστατεί στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ηχητικής απόδοσης, διαθέτει συσκευές Home Cinema, τελικούς ενισχυτές, ραδιόφωνα, CD players, CD recorders, DVD, Πικάπ. Τα μηχανήματά της είναι σχεδιασμένα από εξειδικευμένους τεχνικούς που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v