Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στηρίζει το έργο του Save your Hood ο όμιλος Σαράντη

Από 5 Οκτωβρίου για κάθε αγορά SANITAS σακούλες απορριμμάτων σε επιλεγμένες αλυσίδες Super Market, θα διατίθενται 0,02€ στο κίνημα για τη ενίσχυση του σκοπού του.

Στηρίζει το έργο του Save your Hood ο όμιλος Σαράντη

Ο Όμιλος Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες Super Market, προσφέρουν την υποστήριξή τους στο έργο του κινήματος Save your Hood. Η ευαισθητοποίηση και η υιοθέτηση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν βασικό στοιχείο της στρατηγικής του Ομίλου ο οποίος στοχεύει σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασίες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, όραμα του Ομίλου είναι να προσφέρει αξιόπιστα brands που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών με υπευθυνότητα προς την κοινωνία και το περιβάλλον εντός του κύκλου της δραστηριότητάς του. Σε αυτό το πλαίσιο, το SANITAS εντάσσει τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της λειτουργίας του. Έτσι, από τον Οκτώβριο, ενώνουν τις δυνάμεις μας, με επιλεγμένες αλυσίδες Super Market, όπου για κάθε αγορά SANITAS σακούλες απορριμμάτων, θα διατίθενται 0,02€ στο κίνημα Save Your Hood για τη στήριξη του έργου του. 

*Η ενέργεια ισχύει από 05/10/2023 έως τις  06/12/2023 για συγκεκριμένα συνεργαζόμενα super market.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v