Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύεται με νέες δράσεις το Safe Roads Project της Hellas Direct

Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, το van της Hellas Direct και το συνεργείο της επισκευάζουν λακκούβες στους δρόμους. Παράλληλα συνεχίζεται και η επισκευή σχολικών διαβάσεων.

Ενισχύεται με νέες δράσεις το Safe Roads Project της Hellas Direct

Με το van του Safe Roads Project η Hellas Direct παίρνει τους δρόμους. Και τους φτιάχνει. 

Το Safe Roads Project επεκτείνεται σε περισσότερες περιοχές και ενισχύεται με νέες ενέργειες. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων, το van της Hellas Direct και το συνεργείο της επισκευάζει λακκούβες.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεχίζεται και η επισκευή σχολικών διαβάσεων. Η δράση που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από σχολεία, φορείς και πολίτες, μπαίνει στον 2ο χρόνο της με νέα δυναμική. 

Η Hellas Direct παίρνει την πρωτοβουλία και εστιάζει στην πρόληψη. Πίσω από κάθε λακκούβα, βλέπει τους χιλιάδες οδηγούς που ενδέχεται καθημερινά να κινδυνεύσουν. Πίσω από κάθε ξεθωριασμένη διάβαση, βλέπει τους μαθητές και τις μαθήτριες που τη διασχίζουν καθημερινά.

Η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και έχει περισσότερους από 700.000 πελάτες. Παρέχει ασφάλεια σπιτιού, αυτοκινήτου και μηχανής και δραστηριοποιείται σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Το 2023 βραβεύτηκε από τους Financial Times για 4η φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη. Με το Safe Roads Project εφαρμόζει στην πράξη την αυτοδέσμευση που πηγάζει από το DNA της: να κάνει τη διαφορά, αυτό που είναι σωστό, ακόμα κι όταν δεν είναι δική της δουλειά. Σκοπός της είναι να έχει ενεργό ρόλο στην κοινότητα και αναπτύσσοντας στοχευμένες καινοτομίες να συμβάλλει στη λύση πραγματικών προβλημάτων.

Video της ενέργειας μπορείτε να δείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v