Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

tbi bank: Πρόγραμμα χρηματοδότησης για κουφώματα αλουμινίου Alumil

Μέσω του τμήματος Customer Care της ALUMIL, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής που προσφέρει η tbi bank, επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν αγορές έως και 10.000 ευρώ με περίοδο αποπληρωμής έως και 60 δόσεις.

tbi bank: Πρόγραμμα χρηματοδότησης για κουφώματα αλουμινίου Alumil

Η tbi bank ανακοίνωσε ότι διευρύνει το πλαίσιο των συνεργασιών της στην Ελλάδα, συνάπτοντας συμφωνία με την ALUMIL, τη μεγαλύτερη εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της χώρας, με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ευέλικτες χρηματοδοτικές επιλογές για την αγορά υψηλής ποιότητας κουφωμάτων αλουμινίου. Μέσω της online πλατφόρμας My Windows της ALUMIL, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό προμηθευτή μέσα από ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο κατασκευαστών και να προχωρήσουν στην αγορά των επιθυμητών προϊόντων.

Η διαδικασία είναι σύντομη, απλή και ολοκληρώνεται σε μόλις τρία βήματα:

· Επιλογή προϊόντος/ων: Οι καταναλωτές επισκέπτονται την πλατφόρμα My Windows της ALUMIL, επιλέγουν τα προϊόντα που επιθυμούν και τους κατασκευαστές, από τους οποίους θέλουν να ζητήσουν προσφορές.

· Αξιολόγηση προσφορών: Οι επιλεγμένοι κατασκευαστές επικοινωνούν απ’ευθείας με τον πελάτη, o οποίος αξιολογεί τις προσφορές και αποφασίζει με ποιον θα προχωρήσει.

· Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής: Μέσω του τμήματος Customer Care της ALUMIL, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής που προσφέρει η tbi bank, επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν αγορές έως και 10.000 ευρώ με περίοδο αποπληρωμής έως και 60 δόσεις.

Ο Θανάσης Μπάρδης, Ηead of Partners Enabling, tbi bank Greece δήλωσε: «Στην tbi bank, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυο συνεργασιών μας, με την κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίων. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας, η tbi bank προσφέρει στους καταναλωτές προσιτές λύσεις χρηματοδότησης, ειδικά σε μια εποχή όπου οι ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα. Mε αυτό τον τρόπο, στοχεύουμε να ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να επενδύσουν σε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, συμβάλλοντας ενεργά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για την Ελλάδα».

Ο Γεώργιος Γραμματικόπουλος, Marketing Manager, ALUMIL, δήλωσε: «Σταθερός στόχος και μόνιμη επιδίωξή μας είναι η προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας, ώστε να απολαμβάνουν ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην κατοικία τους. Η στρατηγική συνεργασία μας με τη tbi bank σε συνδυασμό με την προηγμένη online πλατφόρμα μας, My Windows, οδηγεί σε μία μοναδική πρόταση πώλησης που θα επιτρέψει σε πολλούς ανθρώπους να ανακαινίσουν γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά την κατοικία τους με ενεργειακά κουφώματα υψηλών επιδόσεων».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v