Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας - Λάππας: Ενεχυρίασε 5.438.473 μετοχές η Intracom Properties

Το ενέχυρο δεν επεκτείνεται στα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται στις ως άνω μετοχές που έχουν ενεχυριασθεί, διευκρινίζει η εισηγμένη.

Κλουκίνας - Λάππας: Ενεχυρίασε 5.438.473 μετοχές η Intracom Properties

Την ενεχυρίαση 5.438.473 μετοχών της από την Intracom Properties ανακοίνωσε η Κλουκίνας - Λάππας με σχετική ανάρτηση στο Χρηματιστήριο. 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, η «ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το νομικό πρόσωπο «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «INTRACOM PROPERTIES»), το οποίο είναι συνδεόμενο με τους κ.κ. Δημήτριο Κλώνη, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας, Ιωάννη Παπαβασιλείου, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας και Σωτήριο Μπακαγιάννη, Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, στις 27.10.2023 προέβη στη σύσταση ενεχύρου επί 5.438.473 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της Εταιρείας, υπέρ της «Τράπεζα Optima bank A.E.».

Το ενέχυρο δεν επεκτείνεται στα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται στις ως άνω μετοχές που έχουν ενεχυριασθεί. H τιμή κλεισίματος της μετοχής της Εταιρείας την 26.10.2023 ανήλθε σε € 0,992.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v