Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Group: Απέκτησε το νέο πλοίο Highspeed 3, έναντι €2,41 εκατ.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το έτος 2000 στο ναυπηγείο Austal της Αυστραλίας, για λογαριασμό της HSW φέροντας το όνομα HIGHSPEED 3, με μεγίστη ταχύτητα 34 κόμβους, βύθισμα 2,6 μέτρα, ολικό μήκος 72 μέτρα και πλάτος 17,5 μέτρα.

Attica Group: Απέκτησε το νέο πλοίο Highspeed 3, έναντι €2,41 εκατ.

Η «Attica Group» ανακοίνωσε την απόκτηση και εγγραφή στο ελληνικό νηολόγιο του επιβατηγού – οχηματαγωγού – ταχύπλοου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου HIGHSPEED 3 (πρώην BORAQ), το οποίο αποκτήθηκε σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό που διεξήχθη στο Αλγεθίρας της Ισπανίας από την 100% θυγατρική της εταιρία HELLENIC SEAWAYS («HSW»), έναντι συνολικού τιμήματος ποσού Ευρώ 2.410.000,00.

Το πλοίο είναι τύπου High Speed, ναυπηγήθηκε το έτος 2000 στο ναυπηγείο Austal της Αυστραλίας, για λογαριασμό της HSW φέροντας το όνομα HIGHSPEED 3, με μεγίστη ταχύτητα 34 κόμβους, βύθισμα 2,6 μέτρα, ολικό μήκος 72 μέτρα και πλάτος 17,5 μέτρα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες ανανέωσης και αναβάθμισης των μηχανικών και ξενοδοχειακών μερών το πλοίου, ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλά επίπεδα ποιότητας λειτουργίας της Attica Group, ύστερα από τις οποίες το HIGHSPEED 3, θα ενισχύσει το στόλο ταχυπλόων της Attica Group και θα ενδυναμώσει την παρουσία της στις γραμμές που εξυπηρετεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v