Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής διάκριση για το private banking της Alpha Bank

Η τράπεζα διακρίθηκε στα “Global Private Banking Awards”, που βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς.

Διεθνής διάκριση για το private banking της Alpha Bank

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκαν οι υπηρεσίες Private Banking της Alpha Bank στα “Global Private Banking Awards 2023” των διεθνούς κύρους εκδόσεων “Professional Wealth Management (PWM)” και “The Banker” του Ομίλου Financial Times.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Private Banking που προσφέρει η Τράπεζα, οι οποίες ανταποκρίνονται στους εξατομικευμένους στόχους και τις ανάγκες των Πελατών της, αναδεικνύοντας την Alpha Bank σε Τράπεζα εμπιστοσύνης και μακροχρόνιων σχέσεων. Αξίζει, άλλωστε, να σημειωθεί ότι η Alpha Bank αποτέλεσε την πρώτη Τράπεζα που εισήγαγε τις υπηρεσίες Private Banking στην ελληνική αγορά το 1993.

Κατέχοντας σήμερα κυρίαρχη θέση στον χώρο του Wealth Management στην Ελλάδα τόσο σε επίπεδο Κεφαλαίων Υπό Διαχείριση στο Private Banking όσο και σε Αμοιβαία Κεφάλαια, η Τράπεζα έχει στόχο, με βάση το νέο Στρατηγικό Σχέδιο 2023-2025, να εμβαθύνει περισσότερο στις υπηρεσίες private banking, διευρύνοντας περαιτέρω τις επενδυτικές προτάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτή την κατεύθυνση, καθοριστικός αναμένεται να είναι ο ρόλος της στρατηγικής συμφωνίας που συνήψε η Τράπεζα με την UniCredit, η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Alpha Bank, μεταξύ άλλων, να εμπλουτίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων προς τους Πελάτες της και να προσφέρει μέσω του δικτύου της τα αμοιβαία κεφάλαια της UniCredit με τη διακριτική ονομασία onemarkets.

Με την ευκαιρία της διάκρισης, ο Γενικός Διευθυντής Wealth Management και Treasury της Alpha Bank, Γεώργιος Μιχαλόπουλος, δήλωσε:

«Η διάκριση της Alpha Bank στα “Global Private Banking Awards” αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση, των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Πελάτες μας, από έναν κορυφαίο οργανισμό. Παράλληλα, όμως, μας προτρέπει να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή του ελληνικού Private Banking, βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Πελάτες μας. Βασικά συστατικά αυτής της επιτυχίας αποτελούν αφενός οι Άνθρωποί μας και αφετέρου η πελατοκεντρική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε».

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο, παρέστησαν εκ μέρους της Alpha Bank οι Ανδρέας Κατσόγιαννος, Private Banking Director και Νικόλαος Πολύζος, Private Banking Manager.

Τα “Global Private Banking Awards” βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς. Η επιτροπή που αξιολογεί τα στοιχεία απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα Διαχείρισης Περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v