Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιξαν οι αιτήσεις για το «Top To Top Challenge» της Mondelēz International

Η πρωτοβουλία δίνει τη δυνατότητα σε 20 απόφοιτους και τελειόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλία για την υποστήριξη νέων ανθρώπων που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Ανοιξαν οι αιτήσεις για το «Top To Top Challenge» της Mondelēz International

Η Mondelēz International μέσω του Προγράμματος “Top To Top Challenge”, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά, τη δυνατότητα σε 20 απόφοιτους και τελειόφοιτους Μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενεργή υποστήριξη των νέων ανθρώπων που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσα από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, η εταιρεία, έρχεται να σταθεί δίπλα στα μελλοντικά στελέχη παρέχοντας mentoring και δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα. Φέτος, το “Top To Top Challenge” θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στα κεντρικά γραφεία της Mondelēz στη Μεταμόρφωση την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους να ανακαλύψουν την εταιρεία και τα Brands της, συμμετέχοντας για μία ημέρα σε μοναδικά Business Challenges. Επιπρόσθετα, όσοι διακριθούν στο διαγωνισμό αυτό θα γνωρίσουν την Διοικητική Ομάδα της Mondelēz International, θα συνομιλήσουν με τα μέλη της και θα έχουν την ευκαιρία να εκτεθούν στο Όραμα της εταιρείας.

Διαδικασία για δήλωση συμμετοχής

Δήλωσε συμμετοχή στο “Top Τo Top Challenge” της Mondelēz International, μέσα από το kariera.gr (https://www.kariera.gr/jobs/other-jobs/104668), μάθε περισσότερα για την εταιρεία πίσω από τα αγαπημένα σου προϊόντα και κατάκτησε τον κόσμο των snacks.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα:

  • συμπεριληφθούν στις shortlists για μελλοντικές θέσεις εργασίας
  • παρακολουθήσουν προγράμματα καθοδήγησης/mentoring που προσφέρονται από Senior στελέχη της Mondelēz
  • περάσουν μια μέρα στα γραφεία της Mondelēz και θα έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα της μεγαλύτερης πλέον εταιρείας snacking στην Ελλάδα

Τα σημαντικότερα κριτήρια για τους υποψηφίους είναι να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, να φοιτούν σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή να είναι τελειόφοιτοι προπτυχιακών προγραμμάτων.

Επίσης, οι υποψήφιοι χρειάζεται να έχουν υψηλό επίπεδο Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές έως 1η Δεκεμβρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v