Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Startupper Awards 2023Q Η [i2.d] technologies Κορυφαία Big Data/Digital Transformation Startup

Τα Startupper Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες ως αναγνώριση της σημαντικής προόδου που έχουν επιτύχει στον τομέα τους.

Startupper Awards 2023Q Η [i2.d] technologies Κορυφαία Big Data/Digital Transformation Startup

Η καινοτόμος ελληνική start-up [i2.d] technologies απέσπασε την τιμητική διάκριση της «Κορυφαίας Big Data/Digital Transformation Startup» της χρονιάς στα βραβεία Startupper Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην [i2.d] technologies για την πρωτοποριακή της υπηρεσία petranna™.db, τη μοναδική υπηρεσία διάθεσης σχεσιακών βάσεων δεδομένων στο Cloud με ενσωμάτωση του μοντέλου SaaS στο επίπεδο διαχείρισης δεδομένων, η οποία και επιτρέπει τη μετάβαση και διαχείρηση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data) στο Cloud.

Τα Startupper Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες ως αναγνώριση της σημαντικής προόδου που έχουν επιτύχει στον τομέα τους. Αναδεικνύουν τις σημαντικότερες startups οι οποίες με τις πρωτοποριακές λύσεις και την ευρηματικότητά τους προβάλουν διεθνώς την ελληνική καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται ως μία ακόμη επιβράβευση της [i2.d] technologies για τη συμβολή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνολογική πρωτοπορία, μετά και την πρόσφατη βράβευσή της από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καινοτομίας, Τεχνολογίας και Υπηρεσιών (WITSA) στην κατηγορία «Digital Transformation of the Year».

Ο κ. Γιάννης Δημητριάδης, ιδρυτής και Managing Director της [i2.d] technologies, κατά την απονομή του βραβείου από την κ. Αμαλία Γκουνέλα, Senior Advisor ExportReady του ΣΕΒ, δήλωσε: «Η [i2.d] technologies ξεκίνησε με έναν στόχο· να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας τεχνολογικής καινοτομίας, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα τεχνολογικά δεδομένα. Η βράβευσή μας ως η κορυφαία «Big Data/Digital Transformation Startup» της χρονιάς στα Startupper Awards, μάς αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας. Μετά από τις διεθνείς βραβεύσεις που απέσπασε το petranna™.db, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να λαμβάνουμε μία ακόμη κορυφαία διάκριση και στην Ελλάδα, και γι’ αυτό αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Είμαστε σίγουροι πως αυτή είναι μόνο η αρχή για την αναγνώριση του petranna™.db, της πρώτης υπηρεσίας παγκοσμίως που δίνει ολιστική λύση στο πρόβλημα ενσωμάτωσης της αρχιτεκτονικής SaaS στο επίπεδο διαχείρισης δεδομένων».

Το petranna™.db, η μοναδική υπηρεσία διάθεσης σχεσιακών βάσεων δεδομένων στο Cloud με ενσωμάτωση του μοντέλου SaaS στο επίπεδο διαχείρισης δεδομένων, κεφαλαιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της multi-tenancy αρχιτεκτονικής καθώς:

  • Αυτοματοποιεί τη μετάβαση οποιασδήποτε σχεσιακής βάσης δεδομένων στο Cloud
  • Αναδιαμορφώνει ριζικά το μοντέλο διάθεσης αναφορικά με το κόστος και με την time-to-market ανάπτυξη λογισμικού SaaS
  • Μειώνει ριζικά τα κόστη υποδομής, συντήρησης και λειτουργίας
  • Εξαλείφει το ρίσκο που απαιτεί η μετάβαση στο Cloud, βοηθώντας παράλληλα τους εμπλεκόμενους να επικεντρωθούν στην κύρια δραστηριότητά τους
  • Προσδίδει ισχυρό πράσινο αποτύπωμα χάρη στη βελτιστοποίηση και εξοικονόμηση πόρων
  • H [i2.d] technologies, με ένα game-changer πακέτο υπηρεσιών, στοχεύει να γίνει ένας κορυφαίος τεχνολογικός φορέας παγκοσμίως για το μοντέλο παροχής τεχνολογίας υποδομής SaaS και Cloud, και ένας στρατηγικός συνεργάτης/business partner για τους πελάτες της, μεταξύ των οποίων είναι οι κατασκευαστές λογισμικού και οι πάροχοι λύσεων SaaS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v