Νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μία πιο απλοποιημένη μορφή μενού, η οποία διαθέτει τέσσερις βασικές λειτουργίες. Τι δηλώνει ο CEO I. Βουγιούκας.

Νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου προσθέτει νέα λειτουργία στο mobile banking app που διαθέτει, με στόχο να μειώσει το ψηφιακό χάσμα και τις ανισότητες στη χρήση νέων τεχνολογιών. Η δημιουργία της νέας λειτουργίας στην εφαρμογή επιτρέπει σε περισσότερους πελάτες της Τράπεζας Ηπείρου που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία να αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του mobile banking app.

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μία πιο απλοποιημένη μορφή μενού, η οποία διαθέτει τις ακόλουθες τέσσερις βασικές λειτουργίες: Πληρωμές, Μεταφορά χρημάτων, Ιστορικό συναλλαγών, Οι επαφές μου. Το mobile banking app της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου αποτελεί τον προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό για τους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια από το κινητό ή το tablet.

Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Με τη νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας που δεν είναι, ή/και είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές εφαρμογές, να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές με ευκολία και ασφάλεια. Στην Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζουμε την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v