Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλή βράβευση για την Intrum στα Compliance Awards

Με ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η εταιρεία στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος και την Boussias Events. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε.

Διπλή βράβευση για την Intrum στα Compliance Awards

Η Intrum έλαβε δύο βραβεία στα Compliance Awards που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση βραβεύτηκε με:

  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Complaint Management» για την υποδειγματική διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων καθώς και την αξιοποίηση των δεδομένων και συμπερασμάτων με στόχο την αναβαθμισμένη εμπειρία (customer experience) και τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των δανειοληπτών από την Intrum.
  • Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Best Data Privacy Project» για την εισαγωγή του καινοτόμου θεσμού των “Data Protection Ambassadors”, που αποδεικνύει έμπρακτα την αξία που αποδίδει η Intrum στην εφαρμογή του πλαισίου για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Με την υιοθέτηση πρωτοποριακών πρωτοβουλιών, την ανάπτυξη και εφαρμογή εσωτερικών πολιτικών και κανόνων, τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών και τη συνεχή ανατροφοδότηση και βελτίωση των διαδικασιών η Intrum επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στις αρχές της ακεραιότητας, της διαφάνειας και του σεβασμού στις σχέσεις της με τους δανειολήπτες, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τα Compliance Awards, διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) και την Boussias Events, με σκοπό να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία, την καινοτομία και τις καλές πρακτικές στον κλάδο της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο του Compliance στην ανάπτυξη των εταιριών, στην επιτυχή υλοποίηση της εταιρικής στρατηγικής και στη βελτιστοποίηση του κοινωνικο-οικονομικού περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v