Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα εξαγορά φαρμάκου από τη Lavipharm

Deal με τη Sanofi για την εξαγορά του Flagyl ανακοίνωσε η εισηγμένη. Η συναλλαγή θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια.

Νέα εξαγορά φαρμάκου από τη Lavipharm

Την εξαγορά του φαρμάκου Flagyl για την ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Lavipharm, σε συνέχεια της εξαγοράς των Lonarid και Lonalgal την 1η Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του Euro2day.gr.

Οπως ανέφερε η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση στο χρηματιστήριο, υπεγράφη συμφωνία με τη Sanofi για την εξαγορά του φαρμακευτικού προϊόντος Flagyl® για την ελληνική αγορά.

Η διάθεση του προϊόντος από τη Laνipharm αναμένεται να ξεκινήσει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς της άδειας κυκλοφορίας του, εντός του Β' Τριμήνου 2024. Οι ιστορικές πωλήσεις του φαρμακευτικού προϊόντος στην Ελλάδα ανέρχονται στο ποσό του €1,4 εκατ. περίπου ετησίως (Χονδρικές Τιμές). Η συναλλαγή θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια της Laνipharm.

O κ. Τηλέμαχος Λαβίδας, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Laνipharm, ανέφερε ότι «είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ολοκληρώσαμε άλλη μια εξαγορά λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023. Η προσθήκη του Flagyl, ενός σημαντικού και καταξιωμένου αντιβιοτικού που χαίρει της εμπιστοσύνης της ιατρικής κοινότητας, ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση μας στη φαρμακευτική αγορά».

Με πορεία περισσότερων από 100 ετών, η Laνipharm δραστηριοποιείται στον χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας πάντα ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v