Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deca Investments: Απέκτησε πλειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία γαλακτοκομικών Leader

Επιβεβαίωση του Euro2day.gr. Παραμένει με μειοψηφική συμμετοχή ο CEO Αθ. Γιαννακάκος. Με αναμενόμενα έσοδα και κέρδη προ φόρων 70 εκατ. και 5 εκατ. αντίστοιχα το 2023, η Leader ΑΕ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο.

Deca Investments: Απέκτησε πλειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία γαλακτοκομικών Leader

H εταιρεία DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments II RAIF, S.C.A., ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την πρώτη επένδυση του Diorama II, αποκτώντας πλειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία Leader A.E, όπως είχε γράψει το Euro2day.gr.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Leader κ. Αθανάσιος Γιαννακάκος θα διατηρήσει μειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Leader είναι μια δυναμική ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση, αποθήκευση, διανομή και εμπορία κυρίως γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Με αναμενόμενα έσοδα και κέρδη προ φόρων 70 εκατ. ευρώ και 5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα για το 2023, η εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον κλάδο.

Το Diorama II στοχεύει στη σημαντική ανάπτυξη των εργασιών της εταιρείας, προσδοκώντας την οργανική και μη ανάπτυξή της.

Η συμμετοχή στη Leader A.E. συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική του Diorama II, να πραγματοποιεί επενδύσεις σε κερδοφόρες, δυναμικές και αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v