Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα η Polyplast LTD

Η εταιρεία, όπου στεγάζεται στο Βιομηχανικό πάρκο Αυλώνα, προχώρησε στην αγορά ενός όμορου οικοπέδου 5,5 στρεμμάτων που θα φιλοξενήσει τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις της στο πλαίσιο επενδύσεων που υλοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα η Polyplast LTD

Η Polyplast LTD, που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής πλαστικών συσκευασιών, προχώρησε στην αγορά οικοπέδου με σκοπό την επέκταση των κτηριακών της εγκαταστάσεων.

Η σημαντική άνοδος που γνώρισε η Polyplast LTD τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την ανάγκη για στρατηγικές επενδύσεις με σκοπό την ανάπτυξη της παραγωγικής δυναμικής της για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εντός κι εκτός συνόρων. Ειδικότερα η εταιρεία, όπου στεγάζεται στο Βιομηχανικό πάρκο Αυλώνα, προχώρησε στην αγορά ενός όμορου οικοπέδου 5,5 στρεμμάτων που θα φιλοξενήσει τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις της στο πλαίσιο επενδύσεων που υλοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Η Polyplast LTD ως μια υγιής αμιγώς Ελληνική επιχείρηση, συνεχίζει την ανοδική της πορεία και προχωρά συνεχώς σε επενδύσεις δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία και την εγχώρια οικονομία, καταλήγει σχετική ανακοίνωση. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v