Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Μενέλαος Τασόπουλος στα αναψυκτικά του Ν. Καραμούζη

Ο διευθύνων σύμβουλος και βασικός μέτοχος της Παπουτσάνης είναι μεταξύ των νέων μελών που απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΑΓΡΙΑ Εμπορική.

Ο Μενέλαος Τασόπουλος στα αναψυκτικά του Ν. Καραμούζη

Ο Μενέλαος Τασόπουλος διευθύνων σύμβουλος και βασικός μέτοχος της Παπουτσάνης είναι μεταξύ των νέων μελών που απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΑΓΡΙΑ Εμπορική της κοινής εταιρείας που σύστησαν το περασμένο Καλοκαίρι η SMERemediumCap του Ν. Καραμούζη (φωτ.) και η οικογένεια Τσαούτου της ΕΨΑ.

Σχετική απόφαση για τη διεύρυνση του διοικητικού συμβούλιου της εταιρείας με την προσθήκη νέων μελών σε αυτό έλαβε η γενική συνέλευση των μετόχων της Αγριά Εμπορική στις 11 Δεκεμβρίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Καραφωτάκη πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και μέλη του κ.κ. Τσαούτο Μιχαήλ, Τσαούτου Παναγιώτα, Ζορμπά Νικόλαο, Καραμούζη Νικόλαο, Περκιζά Σταμάτιο, Γιαννόπουλο Σωτήριο στέλεχος επί μακρός γνωστών ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στα Βαλκάνια, Τασόπουλο Μενέλαο και Τσαντζαρίδη Νικόλαο που έχει εργαστεί κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων και στην Pepsico.

Η συνεργασία του SMERC με την οικογένεια Τσαούτου, όπως είχε γνωστό το περασμένο καλοκαίρι, έχει ως στόχο την άμεση κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας, τη βελτίωση των συνθηκών ρευστότητας, την αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού της και την ενίσχυσή του με ικανά και έμπειρα στελέχη.

Στο εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου ο όγκος πωλήσεων της ΕΨΑ αυξήθηκε 40% -στο σύνολο του 2022 η ανάπτυξη ήταν 6%. Βέβαια το μερίδιο της στο σύνολο της αγοράς παραμένει χαμηλό, μόλις 2,4% στο εννεάμηνο και 2,2% στον Σεπτέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v