Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέλος της πρωτοβουλίας «Industrial Transition Accelerator» ο Τιτάν

Η ΙΤΑ εγκαινίασε τις εργασίες της κατά τη διάρκεια της COP28, έχοντας ως στόχο να επιταχύνει τη μείωσης του ανθρακικού αποτυπώματος της βαριάς βιομηχανίας διεθνώς.

Μέλος της πρωτοβουλίας «Industrial Transition Accelerator» ο Τιτάν

Με μια κίνηση στρατηγικής σημασίας για την επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ συντάχθηκε με την Παγκόσμια Πρωτοβουλία «Industrial Transition Accelerator (ITA)», στο πλαίσιο της 28ης διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28). Η ΙΤΑ εγκαινίασε τις εργασίες της κατά τη διάρκεια της COP28, έχοντας ως στόχο την επιτάχυνση της μείωσης του ανθρακικού αποτυπώματος της βαριάς βιομηχανίας διεθνώς.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ως μέλος αυτής της πρωτοβουλίας ο ΤΙΤΑΝ θα συνεργαστεί με κορυφαίους διεθνείς εταίρους από διάφορους κλάδους, προκειμένου, από κοινού, να μετασχηματίσουν το βιομηχανικό περιβάλλον, να προωθήσουν καινοτομίες για το κλίμα και να επισπεύσουν την πρόοδο για την επίτευξη του στόχου για μηδενικές εκπομπές άνθρακα.

Ο κ. Λεωνίδας Κανελλόπουλος, Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης και Καινοτομίας του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, τόνισε:

«Υιοθετώντας τις Αρχές Συμμετοχής στην ΙΤΑ και ενώνοντας τις δυνάμεις μας με άλλες πρωτοπόρες εταιρίες από διαφορετικούς κλάδους, αλλά με κοινή αντίληψη, δεσμευόμαστε σε μια συλλογική προσπάθεια που στοχεύει στη δράση και στο έργο. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα στη μείωση των εκπομπών CO2, αφήνοντας ως παρακαταθήκη ένα έργο υπεύθυνης ηγεσίας που κανείς δεν θα μπορούσε να πετύχει μόνος του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v