Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τίτλοι τέλους για τη Forky της Vivartia

Η δεκαετής περιπέτεια του ηλεκτρονικού καταστήματος έτοιμου φαγητού που πέρασε στα τέλη του 2017 στον έλεγχο της Vivartia και κατέβασε ρολά.

Τίτλοι τέλους για τη Forky της Vivartia

Άδοξο τέλος για τη Forky που δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή της και έξι χρόνια μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Vivartia κατέβασε ρολά.

Η Forky, το ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμου φαγητού που ίδρυσαν το 2014 οι Μιχάλης Γκόντας και Πέτρος Πιτσιλής και που το 2017 πέρασε στον έλεγχο της Vivartia τελικά ανέστειλε τη λειτουργία της. Σε μήνυμα στον διαδικτυακό της τόπο αναφέρει:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την υποστήριξη και προτίμηση που μας δείξατε σε όλο το ταξίδι. Αυτή σας η εμπιστοσύνη ήταν το μυστικό συστατικό της επιτυχίας μας. Ήταν χαρά μας να μαγειρεύουμε και να σας σερβίρουμε νόστιμα, φρέσκα και υγιεινά γεύματα. Ωστόσο, ενώ μπορεί να αποχαιρετάμε το Forky, είμαστε παράλληλα ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μαζί σας ότι αυτό δεν είναι το τέλος της γαστρονομικής μας περιπέτειας. Κρατήστε την όρεξή σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται».

Την Forky την εξαγόρασε η Vivartia στα τέλη του 2017 με στόχο τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στο μαγειρευτό φαγητό μέσω e-delivery. Αυτό έγινε τον Απρίλιο του 2018. Ωστόσο πολύ λίγες πληροφορίες υπάρχουν από το 2018 έως και σήμερα για τις επιδόσεις της Forky στις οικονομικές καταστάσεις της Vivartia.

Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν είναι για τις βραβεύσεις της Forky, οι οποίες όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος δεν στάθηκαν ικανές να την κρατήσουν στη …ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v