Στην Ελλάδα τα smartphones και tablets της TCL από τη Globalsat

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας τους, τα τελευταία 2 χρόνια, στις κατηγορίες λευκών συσκευών και τηλεοράσεων, οι δύο εταιρείες διευρύνουν πλέον τη συνεργασία τους στις κατηγορίες προϊόντων smartphones,tablets και accessories.

Στην Ελλάδα τα smartphones και tablets της TCL από τη Globalsat

Ο Όμιλος Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με ηγετικό ρόλο στην αγορά της τεχνολογίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες και η TCL, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο, επεκτείνουν την συνεργασία τους στη διανομή τεχνολογικών προϊόντων στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας τους, τα τελευταία 2 χρόνια, στις κατηγορίες λευκών συσκευών και τηλεοράσεων, οι δύο εταιρείες διευρύνουν πλέον τη συνεργασία τους στις κατηγορίες προϊόντων smartphones,tablets και accessories τα οποία η Globalsat θα διανείμει αποκλειστικά στις δύο χώρες. Τα βραβευμένα τεχνολογικά προϊόντα της TCL προσφέρουν στους καταναλωτές τον απόλυτο συνδυασμό της τεχνολογίας αιχμής με τον ανώτερο σχεδιασμό και κερδίζουν συνεχώς σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά.

Από το 2021, η TCL εξελίσσει σταθερά τη μοναδική τεχνολογία TCL NXTPAPER που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ έξυπνων συσκευών και e-readers, με αποκορύφωμα την εφαρμογή του NXTPAPER στα smartphone TCL, το 2023. To smartphone TCL 40 NXTPAPER, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2024 για κινητές συσκευές, ενώ η εταιρία συνεχίζει να επικεντρώνεται στον εξανθρωπισμό της τεχνολογίας.

Η TCL παρουσίασε την τεχνολογία TCL NXTPAPER 3.0 στο πλαίσιο του κορυφαίου event τεχνολογίας, CES 2024, ενισχύοντας τη θέση της ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθονών για smartphone, tablet και συνδεδεμένες συσκευές. Η τρίτη γενιά της τεχνολογίας TCL NXTPAPER είναι βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια, ενισχύοντας την οπτική υγεία. Η τεχνολογία περιλαμβάνει Circularly Polarized Light σε μια οθόνη παρόμοια με χαρτί, ενώ υποστηρίζεται από λογισμικό φροντίδας ματιών.

Η εταιρεία προγραμματίζει την κυκλοφορία γκάμας tablet και smartphones εξοπλισμένων με την τεχνολογία NXTPAPER 3.0 στη διεθνή αγορά το 2024, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του tablet NXTPAPER 14 Pro, του tablet TAB 10 NXTPAPER 5G και των smartphone της σειράς 50.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v