Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα πολλαπλής επιβράβευσης από την Ήρων

Οι πελάτες της εταιρείας κερδίζουν δώρα μέσα από ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

Νέο πρόγραμμα πολλαπλής επιβράβευσης από την Ήρων

Το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό η εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, απαντώντας σε ερωτήσεις lifestyle, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους: τα vibes που εκπέμπουν και τα οποία συνδέονται με τη σχέση του καθενός με το περιβάλλον, την τεχνολογία, την άθληση κ.α. Ανάλογα με τα vibes που προκύπτουν (Eco, Tech, Explorer, Active, Chill), επιβραβεύονται για τις ενέργειες που πραγματοποιούν μέσα από το myΗΡΩΝ app.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής, ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, συλλέγουν πόντους με κάθε χρήση της, όπως η πληρωμή λογαριασμών, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτόματης εξόφλησης, ή η επιλογή του δώρου των γενεθλίων τους, τους οποίους στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρώσουν σε δωροεπιταγές και ειδικές προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους βάσει των απαντήσεών τους στο ερωτηματολόγιο της εφαρμογής. Ταυτόχρονα, συμμετέχουν στα παιχνίδια της εφαρμογής και σε κληρώσεις διαγωνισμών για ακόμη μεγαλύτερα δώρα όπως ταξίδια, ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή ακόμη και δωρεάν ρεύμα για μια ολόκληρη χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v