Διπλή διάκριση για την ElvalHalcor στα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα» 2023

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Finance Deputy Director της εταιρείας, κ. Άγγελος Γιαζιτζόγλου, και ο Chief Financial Officer, κ. Σπύρος Κοκκόλης. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε.

Διπλή διάκριση για την ElvalHalcor στα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα» 2023

Η ElvalHalcor στα φετινά Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2023, έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Διεθνοποίησης 2023 και το 3ο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Εταιρία 2023. Δύο σημαντικές διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση που κατέχει η ElvalHalcor μεταξύ των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και ξεχωρίζουν στον διεθνή επιχειρηματικό στίβο. Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ο κ. Άγγελος Γιαζιτζόγλου, Finance Deputy Director της ElvalHalcor, παρέλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Διεθνοποίησης 2023 και ο κ. Σπύρος Κοκκόλης, Chief Financial Officer της ElvalHalcor, παρέλαβε το 3ο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Εταιρία 2023.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία δημιουργεί καινοτόμα, βιώσιμα προϊόντα και λύσεις από αλουμίνιο και χαλκό, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στη μετάβαση σε μια κυκλική οικονομία και στην επιδίωξη ενός μέλλοντος με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

Παραλαμβάνοντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία Διεθνοποίησης για το 2023, ο κ. Γιαζιτζόγλου, δήλωσε ότι:

«Η διεθνής αναγνώρισή μας, αποτελεί απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να δημιουργήσει εταιρίες ικανές να σταθούν απέναντι στις μεγάλες βιομηχανικές δυνάμεις του εξωτερικού. Με δυναμική παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, σε όλον τον κόσμο και με επενδυτικό πλάνο που στοχεύει να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση της ElvalHalcor διεθνώς ως κορυφαία βιομηχανία αλουμινίου και χαλκού, οι προκλήσεις αποτελούν για εμάς κινητήρια δύναμη.» Όπως τόνισε ο κ. Γιαζιτζόγλου: «Εν μέσω πανδημίας, διεθνών αναταραχών και μιας ενεργειακής κρίσης που συνοδεύτηκε από πληθωριστικές πιέσεις, αυξήσεις επιτοκίων και επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης, η ElvalHalcor ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του πλέον σύγχρονου τετραπλού θερμού ελάστρου στην Ευρώπη, ενός νέου ψυχρού ελάστρου καθώς και μίας νέας γραμμής βαφής. Στην τετραετία 2020 – 2023, οι συνολικές επενδύσεις της Εταιρίας, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξεπέρασαν τα 500 εκατ. ευρώ» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι η ανταγωνιστικότητα της ElvalHalcor στο διεθνές περιβάλλον οφείλεται κυρίως στους ανθρώπους της, στους οποίους και αφιέρωσε το βραβείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v