Εφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης της «Ηλιος Μπαχαρικά»

Εφυγε από τη ζωή χθες, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 97 ετών. Η εταιρεία ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919.

Εφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης της «Ηλιος Μπαχαρικά»

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά». Τον θάνατο του Βασίλη Διαμαντόπουλου γνωστοποίησε η εταιρεία με ανάρτησή της στο Instagram. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος έφυγε από τη ζωή χθες, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 97 ετών.

Στην ανάρτηση της οικογένειας επισημαίνεται:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, σήμερα ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Βασίλειου Διαμαντόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος όχι μόνο ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, αλλά και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας "Ήλιος Μπαχαρικά". Ο αγαπημένος μας Βασίλειος Διαμαντόπουλος ήταν μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους όσοι τον γνώρισαν και θα μείνει αξέχαστος για την αγάπη, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του.

Η απώλειά του αφήνει ένα κενό στις καρδιές μας και στην εταιρεία μας που δεν μπορεί να γεμίσει. Ο ίδιος προσέφερε όχι μόνο τον επαγγελματισμό του στην επιχείρηση, αλλά και το πάθος και τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του κάθε ατόμου στον οργανισμό μας. Θα τιμήσουμε τη μνήμη του Βασιλείου Διαμαντόπουλου και το έργο του στην εταιρεία μας με αφοσίωση στη συνέχιση της αποστολής του».

Η εταιρεία «Ήλιος Μπαχαρικά» ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919. Εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά Carino, είδη ζαχαροπλαστικής, αρωματικά φυτά, αφεψήματα (βότανα), τροφές πουλιών και είδη θυμιάματος.

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τα μπαχαρικά ΗΛΙΟΣ αφουγκράζονται τον καταναλωτή προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας με τα οποία μπορούμε να δίνουμε προσωπικό χαρακτήρα στο φαγητό μας και να απογειώνουμε τη γεύση μας.

Η ευρύτατη γκάμα προϊόντων της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά» είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πρακτικές και πολυτελείς συσκευασίες και τροφοδοτούνται στην ελληνική αγορά από ένα πλήρες δίκτυο διανομής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v