Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνή διάκριση για τη Novibet στα iGB Affiliate Awards 2024

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Η επιχείρηση αναδείχθηκε ως η εταιρεία του κλάδου με το «Καλύτερο Πρόγραμμα Affiliate Marketing».

Διεθνή διάκριση για τη Novibet στα iGB Affiliate Awards 2024

Η Novibet διακρίθηκε ως η εταιρεία του κλάδου με το «Καλύτερο Πρόγραμμα Affiliate Marketing» στα βραβεία ‘iGB Affiliate Awards 2024’ που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο. Όπως άλλωστε αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με περισσότερους από 3.000 affiliate συνεργάτες και 1.000 εξατομικευμένες καμπάνιες διεθνώς, η Novibet δίνει βαρύτητα στο διευρυμένο δίκτυο συνεργατών θέτοντας ως κοινό παρονομαστή τις αξίες της προόδου και της αμοιβαίως ωφέλιμης συνεργασίας.

Η βράβευση αυτή έρχεται μετά τη διάκριση της στα βραβεία EGR Operator Awards 2023. 

Παράλληλα, αξιοσημείωτη είναι και η εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τη συνολική αναπτυξιακή τροχιά της Novibet. Η παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις και τα κορυφαία συνέδρια του κλάδου του affiliate marketing παγκοσμίως αποτελεί διαχρονικά στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας. Εντός του 2023 εκπρόσωποι της εταιρείας έδωσαν το ‘παρών’ σε περισσότερες από 10 σχετικές διοργανώσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Η διεθνής αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυναμική εκκίνηση της Novibet για το 2024, σε συνέχεια ενός επιτυχημένου 2023 που ‘έκλεισε’ με 12 βραβεία και επέκταση σε 6 νέες αγορές του εξωτερικού.

Μάθε περισσότερα για τη Novibet εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v