Σαράντης: Στις 11 Μαρτίου τα αποτελέσματα, investor day στις 14/3

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, η διοικητική ομάδα του Όμιλου Σαράντη θα διοργανώσει Investor Day, προσφέροντας στους επενδυτές και στους αναλυτές μια σφαιρική εικόνα της στρατηγικής, των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των μελλοντικών σχεδίων και της αναπτυξιακής τροχιάς του Ομίλου.

Σαράντης: Στις 11 Μαρτίου τα αποτελέσματα, investor day στις 14/3

Τον προσεχή Μάρτιο η Γρ. Σαράντης ΑΕΒΕ θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα, σε παγκόσμιο επίπεδο, επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση. 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου θα λάβει χώρα η Ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το 2023, που θα περιλαμβάνει μια εις βάθος ανάλυση των οικονομικών επιδόσεων του Ομίλου.

Ακολούθως, την Τρίτη 12 Μαρτίου η διοικητική ομάδα του Ομίλου, θα πραγματοποιήσει Ενημέρωση αναλυτών και θεσμικών επενδυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης για τα Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματα 2023.

Τέλος, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, η διοικητική ομάδα του Όμιλου Σαράντη θα διοργανώσει Investor Day, προσφέροντας στους επενδυτές και στους αναλυτές μια σφαιρική εικόνα της στρατηγικής, των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των μελλοντικών σχεδίων και της αναπτυξιακής τροχιάς του Ομίλου, η οποία θα εμπλουτιστεί με σαφείς στόχους για την επόμενη τριετία, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρίς. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v