Επιτροπή Παιγνίων: Δέχεται αιτήσεις απόσπασης από δημόσιους υπαλλήλους

Η Ε.Ε.Ε.Π. αναζητά στελέχη από τον δημόσιο τομέα που προσδοκούν να σταδιοδρομήσουν σε αυτήν, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης που προσφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Επιτροπή Παιγνίων: Δέχεται αιτήσεις απόσπασης από δημόσιους υπαλλήλους

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων απόσπασης προς ενδιαφερόμενους δημόσιους υπαλλήλους, μόνιμους ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στο πλαίσιο της οργανωτικής της αναδιάρθρωσης, η Ε.Ε.Ε.Π. αναζητά στελέχη από τον δημόσιο τομέα που προσδοκούν να σταδιοδρομήσουν σε αυτήν, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης που προσφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Εντός του πλαισίου του δημόσιου τομέα, οι οικονομικές προοπτικές και η δυναμική για εξέλιξη είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές. Επιπλέον, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι ο κλάδος της αγοράς παιγνίων είναι εξαιρετικά δυναμικός, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, και παράλληλα, το εσωτερικό περιβάλλον της Ε.Ε.Ε.Π. εξελίσσεται με έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο που αγκαλιάζει την πρωτοβουλία και την καινοτομία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Μαρτίου 2024.

Για πρόσθετες πληροφορίες και περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 211 1075 112 ή να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: [email protected]

* Δείτε αναλυτικά στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v