Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Quest για ACS: Εχουμε γίνει αποδέκτης προτάσεων, καμία δεσμευτική συμφωνία

"Η Εταιρεία εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή επενδυτική πρόταση, με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων της, καθώς και των εργαζομένων στις εταιρείες του Ομίλου Quest", επισημαίνει η εταιρεία.

Quest για ACS: Εχουμε γίνει αποδέκτης προτάσεων, καμία δεσμευτική συμφωνία

H «Quest Holdings», κατόπιν επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με  δημοσιεύματα για την ACS, σημειώνει:

Η ACS κατέχει τα τελευταία πολλά χρόνια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών και υλοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων και συνεχούς ανάπτυξης. Η μητρική Εταιρεία («Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία») έχει γίνει πρόσφατα (όπως και στο παρελθόν) αποδέκτης ενδιαφέροντος και προτάσεων, σχετικά με την ACS από διεθνείς δυνητικούς επενδυτές. Η Εταιρεία εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή επενδυτική πρόταση, με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων της, καθώς και των εργαζομένων στις εταιρείες του Ομίλου Quest.

Εν προκειμένω, η Εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS.

Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε οριστική συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v