PeopleCert: Ένας ελκυστικός εργοδότης

Ισόρροπη 50-50% παρουσία και των δύο φύλλων στο management. Σεβασμός στη διαφορετικότητα. Πολιτικές γενναιοδωρίας και ευημερίας για τους 920 εργαζόμενους- από 40 διαφορετικές εθνικότητες- της εταιρίας.

PeopleCert: Ένας ελκυστικός εργοδότης

Σε έναν από τους ελκυστικότερους εργοδότες αναδεικνύεται η εταιρία PeopleCert προσφέροντας ένα πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας, με πολλαπλές ευκαιρίες για εξέλιξη και καριέρα, με ισόρροπη εκπροσώπηση των δύο φύλων στις ηγετικές θέσεις, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, και γενναιόδωρες πολιτικές που έχουν ως στόχο την  ευημερία των  920 εργαζομένων της.  Φέτος κατά την ετήσια κοπή της πίτας μεταξύ πλούσιων δώρων, η κλήρωση ενός αυτοκινήτου Citroen C3 YOU εξέπληξε ευχάριστα όλους.

Εργοδότης επιλογής

Σε εσωτερική έρευνα που έγινε από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, οι εργαζόμενοι στη συντριπτική τους πλειονότητα νιώθουν υπερήφανοι και εκφράζουν τη χαρά τους για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Αλλά αυτό που καθιστά την PeopleCert ξεχωριστή, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι εργαζόμενοι,  είναι η πραγματική φροντίδα για τους εργαζόμενους.

Οι ευκαιρίες για εξέλιξη και καριέρα είναι απόλυτα προσβάσιμες για όλους, ενώ η στήριξη από τη διοίκηση στις ανάγκες των ανθρώπων της καταδεικνύει μια πραγματική οικογενειακή κουλτούρα. Το γεγονός ότι η PeopleCert αναδείχθηκε ως το πρώτο ελληνικό "unicorn" αντανακλά την αίσθηση πρωταθλητισμού που υπάρχει ανάμεσα στους εργαζόμενους της.  

Παρουσιάζοντας τους στόχους  για το  2024, ο Βύρων Νικολαΐδης, Ιδρυτής και CEO της PeopleCert, ανέφερε ότι η εταιρεία έχει διατηρήσει τα τελευταία 10 χρόνια έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης που κινείται στο 34%.τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η PeopleCert έχει εξελιχθεί από έναν οργανισμό που διενεργεί εξετάσεις  σε έναν οργανισμό πνευματικής ιδιοκτησίας που παράγει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό μέσω της τεχνολογίας e-learning. Για το έτος 2024, θέτουμε ως στόχο τη βελτίωση όλων των δεικτών της εταιρείας και την περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης».

Πολιτικές ισότητας και εξέλιξης

Μεταξύ των λόγων που η εταιρεία κερδίζει το ενδιαφέρον υποψηφίων να την επιλέξουν ως εργοδότη είναι:

 

  1. Παροχές και Επαγγελματική Ανάπτυξη: Η εταιρεία ενθαρρύνει τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη προσφέροντας εκτεταμένες παροχές στους εργαζομένους της. Περισσότερες από 48 παροχές,  περιλαμβανομένης της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, κουπονιών για σούπερ μάρκετ, καύσιμα κ.ά  προσφέρονται,  ενώ τα προγράμματα  κατάρτισης για την ανάπτυξη και ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, τους επιτρέπουν να προοδεύουν στον ραγδαία μεταβαλλόμενο χώρο της τεχνολογίας. Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι έχουν αποκτήσει το Prince2 , μια από τις πιο κρίσιμες  παγκοσμίως πιστοποιήσεις για project management.
  2. Δυνατότητες Εξέλιξης και Καριέρας: Οι 920 εργαζόμενοι απολαμβάνουν εξαιρετικές δυνατότητες εξέλιξης. Είναι χαρακτηριστικό ότι 126 εργάζονται στην εταιρεία από 5 έως 30 χρόνια, ενώ το 2023 προήχθησαν σε ανώτερες ιεραρχικά θέσεις 133 εργαζόμενοι Ανεξαρτήτως του χρόνου  παραμονής τους στην εταιρεία σε όλους δίνονται ποικίλες ευκαιρίες να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους προφίλ.
  1. Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη: Στην εταιρία καταγράφεται 50-50% ισορροπία μεταξύ των δύο φύλων στο χώρο εργασίας της και σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα.. Με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη, κυριαρχεί ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που εκτιμά τη διαφορετικότητα. Ο πολυπολιτισμικός της χαρακτήρας ενισχύεται μέσω των 40 διαφορετικών εθνικοτήτων που απαρτίζουν το προσωπικό.
  1. Εταιρική Κουλτούρα και Στήριξη: Υπάρχει προσπάθεια και μέσα φροντίδας για τον κάθε εργαζόμενο.Η διοίκηση τούς υποστηρίζει σε όλες  τις δύσκολες στιγμές, (θέματα υγείας κ.ά).αλλά και σε στιγμές χαράς (γάμους, γεννήσεις κ.ά).
  1. ESG Κοινωνικά Υπεύθυνος Εργοδότης: Εφαρμόζονται μια σειρά από κοινωνικές δράσεις που έχουν ως στόχο να επιστρέψουν αξία στην κοινωνία, στους εργαζόμενους, στο περιβάλλον, όπως και δράσεις που ενισχύουν την εταιρική διακυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v