Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Group: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ο Διονύσης Θεοδωράτος

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Group το 1996 και έκτοτε μέσα από την ανάληψη μιας σειράς ρόλων ευθύνης έχει συμβάλλει ουσιαστικά στη δυναμική πορεία και ανάπτυξη του Ομίλου.

Attica Group: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ο Διονύσης Θεοδωράτος

H Attica A.E. Συμμετοχών ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου από τον κ. Διονύση Θεοδωράτο με ισχύ από 1ης Μαρτίου 2024.

Στα νέα του καθήκοντα θα έχει την ευθύνη του Εμπορικού Πυλώνα και του Πυλώνα Ναυτιλιακής Εκμετάλλευσης.

O κ. Θεοδωράτος έχει εμπειρία πάνω από 30 έτη στο χώρο των πωλήσεων και του marketing. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Group το 1996 και έκτοτε μέσα από την ανάληψη μιας σειράς ρόλων ευθύνης έχει συμβάλλει ουσιαστικά στη δυναμική πορεία και ανάπτυξη του Ομίλου.

Από το 2016 κατείχε τη θέση του Επιτελικού Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Attica Group. Είναι μέλος των διοικητικών συμβουλίων των θυγατρικών του Ομίλου και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).

Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Σύμης και Λέρου, για τη μακροχρόνια προσφορά του στη νησιωτική Ελλάδα μέσω της θέσης του ως Επιτελικός Διευθυντής Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Attica Group.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v