Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διεθνείς εκθέσεις ενέργειας σε ΗΠΑ και Ευρώπη η Sunlight Group

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας και το χαρτοφυλάκιό της στις εκθέσεις MODEX 2024 στην Ατλάντα και στην LogiMAT 2024 στη Στουτγάρδη.

Σε διεθνείς εκθέσεις ενέργειας σε ΗΠΑ και Ευρώπη η Sunlight Group

Η Sunlight Group, εταιρεία παροχής λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, δίνει το παρών στις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις ενέργειας, MODEX 2024 και LogiMAT 2024, με στόχο να παρουσιάσει τις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας και το εμπλουτισμένο και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό της που περιλαμβάνει τη σειρά προϊόντων Triathlon.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η MODEX 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου στην πόλη Ατλάντα των ΗΠΑ, ενώ η LogiMAT 2024 θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. O Όμιλος Sunlight θα παρουσιάσει πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως μπαταρίες, φορτιστές, λογισμικό διαχείρισης ενέργειας και ολοκληρωμένες λύσεις, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Επιπλέον, στις εκθέσεις, ο Όμιλος Sunlight θα παρουσιάσει τις σημαντικές επενδύσεις, την αυξανόμενη παραγωγή και τις καινοτόμες δυνατότητες του οργανισμού σε τεχνολογίες μπαταριών μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου. Έμπειρα στελέχη του Ομίλου Sunlight από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, θα εστιάσουν στις επικείμενες αλλαγές στην παραγωγή και την κατανάλωση ενέργειας που απαιτούν αυξημένη παροχή βοηθητικών υπηρεσιών για τη διατήρηση της σταθερότητας και της αξιοπιστίας του συστήματος καθώς και την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού τα επόμενα χρόνια.

Στο περίπτερο, η Sunlight θα παρουσιάσει ένα πλήρες και εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο, αναδεικνύοντας την ολιστική προσέγγισή της για την κάλυψη ολόκληρης της αλυσίδας αξίας των μπαταριών – μια σημαντική πτυχή της ενεργειακής μετάβασης σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον, αντιμετωπίζοντας τις ποικίλες ανάγκες και προκλήσεις στον κλάδο της βιομηχανικής και εμπορικής κινητικότητας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, από τα εξαρτήματα της μπαταρίας και του φορτιστή μέχρι το λογισμικό διαχείρισης ενέργειας και τις ολοκληρωμένες λύσεις.

Ο Όμιλος Sunlight είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς δραστηριότητάς του, εστιάζοντας κυρίως στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας-Ειρηνικού, όπου σήμερα διαθέτει συνολικά 15 μονάδες παραγωγής και 34 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης. Ο οργανισμός θα αναπτύξει περαιτέρω τις εκτεταμένες επενδύσεις του, καθώς και την αυξανόμενη παραγωγή και τις καινοτόμες δυνατότητες τόσο στις μπαταρίες μολύβδου-οξέος όσο και στις μπαταρίες ιόντων λιθίου, συμβάλλοντας στην απεξάρτηση από τον άνθρακα, στην ενεργειακή μετάβαση και στην ασφάλεια. Έτσι, ενισχύεται σημαντικά η θέση της εταιρείας στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της για τη δημιουργία, σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενός Gigafactory παραγωγής μπαταριών ιόντων λιθίου, ισχύος 20 GWh αποκλειστικά για τους τομείς της βιομηχανικής κινητικότητας και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v