Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξανά στο σφυρί τα δυο ξενοδοχεία Μαντωνανάκη στην Ελούντα

Μετά την ακύρωση της προηγούμενης διαδικασίας από το Πρωτοδικείο της Αθήνας η Eurobank επανήλθε με νέο πλειστηριασμό.

Ξανά στο σφυρί τα δυο ξενοδοχεία Μαντωνανάκη στην Ελούντα

Επανήλθε η Eurobank, μετά την ακύρωση του προγραμματισμένου πλειστηριασμού για τις 6 Μαρτίου από το Πρωτοδικείου Αθηνών, και προκήρυξε νέο πλειστηριασμό για τις 15 Μαϊου.

Ο πλειστηριασμός αφορά τα Elounda Beach και Εlounda Bay της εταιρείας ΗΛΙΟΣ Α.Ε., συμφερόντων του Κρητικού επιχειρηματία Παντελή Μαντωνανάκη με πρώτη τιμή προσφοράς τα 300 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός ακυρώθηκε γιατί η δικαιοσύνη έκρινε ότι υπήρξαν δύο σημαντικές παραλείψεις επί της τυπικής διαδικασίας που ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που είναι στη διάθεση του Euro2day.gr, η εκπρόθεσμη δημοσίευση της Περίληψης Κατασχετήριας Επιταγής - Προγράμματος Αναγκαστικού Πλειστηριασμού Ακινήτων στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του Δελτίου Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και η καθυστερημένη επίδοση αντιγράφου της στην εταιρεία του Κρητικού επιχειρηματία κρίθηκαν βάσιμοι λόγοι ανακοπής του πλειστηριασμού, οδηγώντας στην ακύρωση της διαδικασίας.

Μένει να φανεί πια θα είναι τώρα η αντίδραση του επιχειρηματία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v