Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομιλος HHG: Ημέρα σταδιοδρομίας για τα παιδιά των εργαζομένων του

Η εκδήλωση του Hellenic Healthcare Group πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας. Απευθυνόταν σε μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου. Ποια ζητήματα αναλύθηκαν.

Ομιλος HHG: Ημέρα σταδιοδρομίας για τα παιδιά των εργαζομένων του

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare, ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρεία Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, και από κοινού διοργάνωσαν την εκδήλωση «Ημέρα Σταδιοδρομίας» για τους μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στην αίθουσα Vmax Sphera του Village Cinema, στο The Mall Athens, όπου και παραβρέθηκαν μαθητές, μαζί με τους γονείς τους, καθώς και μέλη του Ομίλου.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης κ. Αποστόλης Τζιανάκης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της Orientum, εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσίαση του με θέμα τα «Επαγγέλματα του 2030», κατά την οποία ανέλυσε θεματικές, όπως οι συμπεριφορές των ανθρώπων που πετυχαίνουν, η στοχοθεσία, το εκπαιδευτικό σύστημα και τα Πανεπιστήμια στη χώρα μας, πώς ένας σπουδαστής μπορεί να βελτιωθεί μέσα στη σχολή του, τις απαραίτητες κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται πλέον στην αγορά εργασίας, καθώς και τα επαγγέλματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Στη συνέχεια της παρουσίασης, δέχτηκε τις ερωτήσεις των νέων μαθητών, με στόχο την κατανόηση και την αποτελεσματική διαχείριση των διαφορετικών σταδίων στη σταδιοδρομία τους, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να τους βοηθήσει να επιλέξουν τις σπουδές που ανταποκρίνονται στα ατομικά τους χαρακτηριστικά, τα προσόντα και τα ενδιαφέροντά τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v