Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της Q&R

Eξελέγησαν δύο νέα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.

Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της Q&R

Η Διοίκηση της εταιρείας με την επωνυμία "QUALITY & RELIABILITY AE” ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 12/03/2024, εξελέγησαν δύο (2) νέα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Απόστολος Τουρκαντώνης του Ιωάννη και η κ. Χριστίνα Ζαχαριάδη του Νικολάου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών κ Δημήτριου Γεωργόπουλου και κ. Αθανασία Παπασπύρου αντιστοίχως.

Το βιογραφικό του κ. Απόστολου Τουρκαντώνη και της κ. Χριστίνας Ζαχαριάδη είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.qnr.com.gr

Ο κ. Απόστολος Τουρκαντώνης και η κ. Χριστίνα Ζαχαριάδη διαθέτουν γνώση και επάρκεια επί των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας του νόμου και της σχετικής πολιτικής της Εταιρείας.

Στο πρόσωπο του κ. Απόστολου Τουρκαντώνη και της κ. Χριστίνας Ζαχαριάδη συντρέχουν άπαντα τα κριτήρια και τα εχέγγυα ανεξαρτησίας που προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020. Στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, (i) θα ανακοινωθεί σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 1 του ν. 4548/2018 όπως ισχύει, η εκλογή των νέων μελών στην οποία το Δ.Σ. προέβη σε αντικατάσταση των μελών που παραιτήθηκαν και απώλεσαν την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού και (ii) θα αποφασισθεί η απόδοση της ιδιότητας του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους είτε στο νέο μέλος που το Δ.Σ. εξέλεξε είτε σε άλλο υφιστάμενο μέλος ή σε νέο μέλος που η Γ.Σ. θα εκλέξει, για το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας του μέλους του Δ.Σ. που παραιτήθηκε και απώλεσε την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού.

Κατόπιν τούτων το Δ.Σ ανασυγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίαση του την 12/03/2024 ως ακολούθως:

1. AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ του Ιωάννη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος του ΔΣ.

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος-Εκτελεστικό Μέλος.

3. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΙΩΝΗΣ του Ηρακλέους, Αντιπρόεδρος του ΔΣ -Εκτελεστικό Μέλος.

4. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ του Νικολάου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ του Στυλιανού, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΓΟΥ του Γεωργίου, Εκτελεστικό Μέλος

Σημειώνεται ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ορισθεί τριετής από της εκλογής του από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουνίου 2023.

Παράλληλα, κατόπιν των ως άνω παραιτήσεων α) του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Δημήτριου Γεωργόπουλου και β) της κ. Αθανασίας Παπασπύρου από Μέλη της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 12.03.2024 απόφαση του όρισε ως νέα μέλη της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, α) κ. Απόστολο Τουρκαντώνη και β) κ. Χριστίνα Ζαχαριάδη, σε αντικατάσταση του κ. Δημήτριου Γεωργόπουλου και της κ. Αθανασίας Παπασπύρου αντιστοίχως.

Σε συνεχεία, η Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων με την από 12.03.2024 απόφαση της και κατόπιν της από 12.03.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ του Στυλιανού, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ-Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων

2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ-Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων

3. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ του Νικολάου , ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ-Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v