Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Klarna με το BestPrice.gr

Οι δύο εταιρείες προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, με στόχο την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

Συνεργασία Klarna με το BestPrice.gr

Η Klarna, υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, προχώρησε σε συνεργασία με το BestPrice.gr, πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα. Οι δύο εταιρείες προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, με στόχο την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για τους επόμενους τρεις μήνες, περισσότερα από 3.800 ηλεκτρονικά καταστήματα που συνεργάζονται με το BestPrice.gr, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αποκλειστική έκπτωση στην αρχική τιμή χρέωσης της Klarna για το πρώτο χρόνο συνεργασίας τους. Η Klarna συμβάλλει στην ανάπτυξη των εμπόρων, παρέχοντας επιλογές πληρωμών που αυξάνουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και κατ’ επέκταση τον παραγόμενο τζίρο των εμπόρων συνεργατών της. Οι καταναλωτές αποκτούν τη δυνατότητα να πληρώνουν σε άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, να εξοικονομούν χρόνο και χρήματα, να είναι ενημερωμένοι και να έχουν τον έλεγχο των αγορών τους.

Με την πρωτοβουλία αυτή, οι δύο εταιρείες φιλοδοξούν να ενθαρρύνουν την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών από τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. Με την υιοθέτηση ευέλικτων υπηρεσιών πληρωμών, οι έμποροι ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών τους, ενώ εξελίσσεται το λιανικό εμπόριο και διαμορφώνεται μία νέα εμπειρία για τους καταναλωτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v