Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward εντάχθηκε η Softweb

Η δράση που υλοποιείται από τον OΠΑΠ σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Endeavor, έχει ως στόχο να ενδυναμώσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και προοπτικές, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε πόρους και στήριξη.

Στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward εντάχθηκε η Softweb

Η Softweb, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, με χαρά ανακοινώνει την ένταξή της στον 6 κύκλο του προγράμματος OΠΑΠ Forward. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το OΠΑΠ Forward, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που υλοποιείται από τον OΠΑΠ σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor, έχει ως στόχο να ενδυναμώσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και προοπτικές, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους και υποστήριξη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τρίτη 12 Μαρτίου, ο κος. Δημητρακόπουλος, CEO της εταιρείας, δήλωσε:

«H Softweb ξεκίνησε την δραστηριότητα της πίσω στο μακρινό 2008 αλλά τέτοιες διακρίσεις σαν και την σημερινή μας κάνουν να νιώθουμε ότι τώρα ξεκινάμε. Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες. Μέσα από το πρόγραμμα OΠΑΠ Forward και την συνεργασία με τον OΠΑΠ και την Endeavor φιλοδοξούμε να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το momentum που έχουμε στην αγορά της Πληροφορικής.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Softweb και τη δέσμευσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.softweb.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v