Εγκαινιάστηκε το 30ο κατάστημα Pepco στην Ελλάδα

Η στρατηγική επέκταση της Pepco σηματοδοτεί τη βαθιά εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά, επισημαίνει η αλυσίδα.

Εγκαινιάστηκε το 30ο κατάστημα Pepco στην Ελλάδα

Η Pepco, η γνωστή διεθνής εταιρεία λιανικής πώλησης, ανακοινώνει ένα σημαντικό ορόσημο στην Ελλάδα – τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός της.

Αυτή η επέκταση, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της Pepco να παρέχει κομψή και προσιτή ένδυση για όλη την οικογένεια, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίος προορισμός λιανικής στην χώρα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν με κατάστημα της Καλαμάτας, δίνοντας μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους λάτρεις της μόδας.

Διεύρυνση των Οριζόντων στην Ελλάδα

Η στρατηγική επέκταση της Pepco σηματοδοτεί τη βαθιά εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά. Η γιορτή ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου 2024, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Καλαμάτας και θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια σε επιπλέον σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Για να σηματοδοτήσει αυτή τη σημαντική περίσταση, η Pepco προσφέρει στους πελάτες αποκλειστικές προσφορές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Στο κατάστημα της Καλαμάτας, οι αγοραστές συμμετείχαν σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι κουίζ με επίκεντρο το εμπορικό σήμα της Pepco, για να κερδίσουν κουπόνια των 10 ευρώ. Επιπλέον, οι πρώτοι 30 πελάτες έλαβαν κουπόνια 5 ευρώ ως ειδικό δώρο. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάσαμε τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός μας στην Ελλάδα», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βλάσσης, Manager στην Pepco Greece. «Αυτή η επέκταση αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικά είδη μόδας και οικιακής χρήσης σε προσιτές τιμές σε ακόμη περισσότερες ελληνικές οικογένειες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες στα νέα μας καταστήματα και να τους προσφέρουμε μια διασκεδαστική και ποιοτική εμπειρία αγορών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v