Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Ηθελα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου

Το ΔΣ ενημερωνόταν για τις ενοποιημένες καταστάσεις και όχι για κάθε θυγατρική, «ίσως οι εγκρίσεις γίνονταν δια περιφοράς λόγω φόρτου εργασίας», ισχυρίστηκε.

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Ηθελα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου

Με την απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη για την υπόθεση της Folli Follie.

O εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση και γιος του ιδρυτή της Folli Follie μίλησε για την επιτυχία της εταιρείας στην Ασία, για τον τρόπο με τον οποίο εγκρίνονταν οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, αλλά και για την ανάγκη του «να μην είναι απλά ο γιος του Κουτσολιούτσου».

Μιλώντας για την επιτυχία της εταιρείας στην Ασία, την απέδωσε ολοκληρωτικά στον πατέρα του. «Αυτό που έκανε ο πατέρας μου δεν έχει ξαναγίνει με κάποιο brand… Ακόμα και σήμερα, αν επισκεφτείτε κάποια μεγάλη πρωτεύουσα της Ασίας, ανεξαρτήτως αν κάποιος είχε αγοράσει ένα προϊόν, θα ήξερε το όνομα της εταιρείας».

Σύμφωνα με τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, κατόπιν ενημέρωσης του ΔΣ, ενέκρινε τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις.

«Το ΔΣ ενημερωνόταν για τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις και όχι για κάθε θυγατρική. Υπήρχε μία εισήγηση. Ίσως να γινόταν και διά περιφοράς, λόγω φόρτου εργασίας. Αυτό γινόταν ακόμα και στα Attica», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Για μένα ήταν σημαντικό να χτίσω κάτι δικό μου και να μην είμαι απλά ο γιος του Κουτσολιούτσου. Ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου», είπε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο οποίος ακολούθως σχολίασε ότι λάμβανε 300.000 ευρώ ετησίως ως μέλος ΔΣ με κλειστό συμβόλαιο, ενώ συμμετείχε και σε πολλές θυγατρικές αμισθί.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v