Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του oμίλου Austriacard ο Dr. Mohamed Chemloul

Με κύρια ευθύνη την ανάπτυξη και εφαρμογή της κεντρικής στρατηγικής σε ό,τι αφορά την τεχνολογία, και σε στενή συνεργασία με τις εμπορικές ομάδες του oμίλου, ο κ. Chemloul θα ηγηθεί των εσωτερικών και εξωτερικών ομάδων τεχνολογίας.

Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του oμίλου Austriacard ο Dr. Mohamed Chemloul

Η AUSTRIACARD HOLDINGS AG (ACAG) ανακοίνωσε ότι ο Dr. Mohamed Chemloul εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας και ανέλαβε Chief Technology Officer του Ομίλου (Group CTO) στις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ως Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του Ομίλου, ο κ. Chemloul θα έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας που παρέχει η εταιρεία, ενισχύοντας περαιτέρω τον άξονα καινοτομίας. Με κύρια ευθύνη την ανάπτυξη και εφαρμογή της κεντρικής στρατηγικής σε ό,τι αφορά την τεχνολογία, και σε στενή συνεργασία με τις εμπορικές ομάδες του Ομίλου, ο κ. Chemloul θα ηγηθεί όλων των εσωτερικών και εξωτερικών ομάδων τεχνολογίας.

Με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην υψηλή τεχνολογία, ιδιαίτερα στα ηλεκτρονικά συστήματα και τους ημιαγωγούς (μικροτσίπ), ο κ. Chemloul έχει προηγουμένως εργαστεί στην εταιρεία τεχνολογίας NXP Semiconductors, στην οποία ηγήθηκε στο σκέλος R&D της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικότερα, λαμβάνοντας θέσεις αυξανόμενης ευθύνης, ο κ. Chemloul ήταν υπεύθυνος για το Customer Success στο Automotive και Identification σε παγκόσμια κλίμακα, και αργότερα ανέλαβε το σχεδιασμό στρατηγικής από τη θέση του Vice-President στο Customer Experience & Application Support, ενώ ως επικεφαλής της ομάδας λογισμικού, είχε την επίβλεψη σε συστήματα Secure OS, σε λύσεις Trust Provisioning και σε apps για κινητές συσκευές.

Ο κ. Μανώλης Κόντος, CEO του Ομίλου AUSTRIACARD HOLDINGS AG, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε θερμά τον Dr. Mohamed Chemloul, ο οποίος εντάσσεται στη διοικητική μας ομάδα για να αναλάβει το πολύ σημαντικό κομμάτι της τεχνολογικής καινοτομίας του Ομίλου. Είμαστε βέβαιοι ότι οι γνώσεις και η εκτενής εμπειρία που φέρνει μαζί του θα συνεισφέρουν καταλυτικά στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την εταιρεία, ενισχύοντας τα φιλόδοξα αναπτυξιακά μας σχέδια.»

Ο Dr Mohamed Chemloul σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Joseph Fourier της Γαλλίας και είναι κάτοχος Ph.D. στο Signal Processing, ενώ διαθέτει πολύπλευρη και πολυετή εκπαίδευση στο business management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v