Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ, Ι. Αποστολάκος και Μ. Ζαρκάδης

Οι Ι. Αποστολάκος και Μ. Ζαρκάδης μέχρι την εκλογή αντικαταστάτη τους θα εκτελούν πλήρως τα καθήκοντά τους, τόσο ως μέλη του Δ.Σ., όσο και ως μέλη των Επιτροπών, στις οποίες μετέχουν.

AS Company: Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ, Ι. Αποστολάκος και Μ. Ζαρκάδης

Η «AS COMPANY S.Α.» ανακοίνωσε ότι ο κ. Ιωάννης Αποστολάκος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, με την από 15.4.2024 επιστολή του προς την Εταιρία και τον Πρόεδρο του Δ.Σ., υπέβαλε την παραίτησή του με ισχύ από την ημέρα εκλογής του αντικαταστάτη του από το Δ.Σ., δεδομένου ότι την 8.5.2024 θα συμπληρώσει 9ετή θητεία ως μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν. 4706/2020.

Επίσης, ο κ. Μιχαήλ Ζαρκάδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρίας, με την από 15.4.2024 επιστολή του προς την εταιρία και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. υπέβαλε την παραίτησή του με ισχύ από την ημέρα εκλογής του αντικαταστάτη του από το Δ.Σ., για προσωπικούς λόγους (συνταξιοδότηση).

Όπως δηλώνουν τα ως άνω μέλη του Δ.Σ. στις επιστολές τους, μέχρι την εκλογή αντικαταστάτη τους θα εκτελούν πλήρως τα καθήκοντά τους, τόσο ως μέλη του Δ.Σ., όσο και ως μέλη των Επιτροπών, στις οποίες μετέχουν.

Το Δ.Σ. σε συνεργασία με την Επιτροπή Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων έχουν ήδη εκκινήσει την διαδικασία αντικατάστασης των ως άνω μελών σύμφωνα με τον Νόμο, η οποία θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την 3η Μαΐου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v