Αγορές με δόσεις άτοκα και χωρίς κάρτα στα Public

Το πρόγραμμα «Άτοκα» καλύπτει ευρύ φάσμα προϊόντων από smartphones και laptops μέχρι και οικιακές συσκευές. Διαθέσιμο για αγορές σε φυσικά καταστήματα αλλά και στο public.gr.

Αγορές με δόσεις άτοκα και χωρίς κάρτα στα Public

Σε μια εποχή όπου οι τιμές αυξάνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Public ανατρέπουν τα δεδομένα της αγοράς, προσφέροντας άτοκα και χωρίς κάρτα όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας. 

«Όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τις επιπτώσεις από τον πληθωρισμό αλλάζοντας τον τρόπο που επιλέγουμε και αγοράζουμε προϊόντα. Το να αποκτήσει μία οικογένεια ή ένα νέο ζευγάρι μία οικιακή συσκευή δεν είναι πολυτέλεια. Μπαίνουμε δυναμικά στη μάχη κατά του πληθωρισμού, απορροφώντας τους τόκους και προσφέρουμε όλα τα προϊόντα Άτοκα χωρίς κάρτα. Με το πρόγραμμα “Άτοκα”, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με άνεση και ευελιξία. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους καταναλωτές, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες» δήλωσε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος Public Group.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα Public αναγνωρίζουν την αξία που έχει στις ημέρες μας η προσιτότητα και επιδιώκουν να δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν. Για παράδειγμα, αν ένα ψυγείο ή τηλεόραση 65’’ κοστίζει 600€ και ένας πελάτης επιλέξει την υπηρεσία “Άτοκα” με 24 δόσεις εξοικονομεί 100€ ενώ με επιλογή 36 δόσεων η εξοικονόμηση αγγίζει τα 150€. 

Η πρωτοβουλία αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που οι καταναλωτές μπορούν μόνο στα Public να ανακαλύψουν, από smartphones, laptops και τηλεοράσεις έως μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, καθώς και είδη ψυχαγωγίας. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις άτοκες δόσεις σε φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα «Public + home» αλλά και στο public.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v