Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνή περιβαλλοντική πιστοποίηση έλαβε η Septona

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ISO 14001:2015, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Διεθνή περιβαλλοντική πιστοποίηση έλαβε η Septona

H Septona, μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης και υγιεινής στην Ελλάδα, έλαβε την πιστοποίηση για το διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001:2015, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με την πιστοποίηση ISO 14001:2015, η Septona γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική σε διεθνές και ελληνικό επίπεδο, συνεχίζοντας και προχωρώντας στα επόμενα επιχειρηματικά της βήματα σύμφωνα με τους κανονισμούς της περιβαλλοντικής ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Η εταιρεία επικύρωσε τη περιβαλλοντική πολιτική με την οποία δεσμεύεται να βελτιώσει τις διαδικασίες της και την περιβαλλοντική της απόδοση και κατά συνέπειά να μειώσει τον περιβαλλοντικό της αντίκτυπο.

Στο πλαίσιο του πιστοποιημένου συστήματος ΙSO 14001, η εταιρεία επιτυγχάνει την ελαχιστοποίηση της χρήσης φυσικών πόρων, την ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων της, τη διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων, την αύξηση της ανταγωνιστικότητά της αλλά και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και των οικονομικών οργανισμών.

Η Διευθύντρια Διασφάλισης Συστημάτων Ποιότητας του Ομίλου Septona κα Ευαγγελία Ζαχάρη, δήλωσε σχετικά με τη πιστοποίηση:

«Η πιστοποίηση ISO 14001:2015 αποτελεί μία ακόμη δέσμευση της Septona, να βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο και την κοινωνία. Το περιβάλλον που ζούμε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ποιότητας της ζωής μας και στη Septona έχουμε ήδη προχωρήσει στον εντοπισμό όλων των περιβαλλοντικών πλευρών που προκύπτουν από τις δραστηριότητες της εταιρείας, προκειμένου να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας. Παράλληλα, έχουμε θέσει και παρακολουθούμε τους περιβαλλοντικούς στόχους που συνδέονται με την περιβαλλοντική πολιτική μας και τις εντοπισμένες περιβαλλοντικές πλευρές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v