Πρεμιέρα στη σεζόν για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Εναρξη καλοκαιρινής περιόδου για τα ξενοδοχεία του ομίλου σε Κρήτη και Σαντορίνη. Το Metaxa Hospitality Group προγραμματίζει την απασχόληση 1.000 εργαζομένων για το 2024.

Πρεμιέρα στη σεζόν για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group
Το Metaxa Hospitality Group, υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με το άνοιγμα των ξενοδοχείων του, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. 
 
Το 5* Creta Maris Resort στην Χερσόνησο Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις 13 Απριλίου.
 
Το 5* TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 18 Απριλίου.
 
Στη Σαντορίνη, ο Όμιλος δημιουργεί μια νέα τοποθέτηση στην περιοχή της Οίας και στο τουριστικό προϊόν της Σαντορίνης, με το Santo Collection Resorts & Villas, που περιλαμβάνει:
Το Santo Mine και το Santo Pure ξεκίνησαν την λειτουργία τους στις 20 Απριλίου, ενώ τον Μάιο πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία των The Villas by Santo Collection, 2 αυτόνομων βιλών υψηλής αισθητικής.
 
Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος Φιλοξενίας Μεταξά, συνεχίζει να υπηρετεί τη βιώσιμη φιλοξενία, ως οριζόντια σταθερά της φιλοσοφίας του. Το 2024 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία», το οποίο εφαρμόζει το πλαίσιο Αρχών Βιολογικής Αναγεννητικής Γεωργίας, καθώς και το Πρόγραμμα «Βιώσιμες Προμήθειες - Δράση για ένα Βιώσιμο Μέλλον», το οποίο σχετίζεται με την εκπαίδευση συνεργατών-προμηθευτών για τη δημιουργία μιας αναγεννητικής εφοδιαστικής αλυσίδας.
 
Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα «Αναγεννητική Γεωργία για το Οροπέδιο Λασιθίου και τους ανθρώπους του | Προς έναν βιώσιμο διατροφικό προορισμό», σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Οροπεδίου Λασιθίου, το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση και εφαρμογή αναγεννητικών καλλιεργειών στην περιοχή ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.
 
Ο Όμιλος προγραμματίζει την απασχόληση 1.000 εργαζομένων για το 2024, σε ένα περιβάλλον που επιδιώκει την ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων του, με ίσες ευκαιρίες και προοπτικές εκπαίδευσης και εξέλιξης, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v