Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας η Ergo Ασφαλιστική

Η συμμετοχή μας αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, με στόχο αφενός να στηρίξουμε τις νέες και τους νέους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και αφετέρου να αναδείξουμε την ERGO ως εργοδότη επιλογής, δήλωσε η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας η Ergo Ασφαλιστική

H ERGO Ασφαλιστική επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στη στήριξη της νέας γενιάς και την προώθηση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, συμμετέχοντας δυναμικά στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, τη μεγαλύτερη συνάντηση Φοιτητών, Αποφοίτων και Νέων Επαγγελματιών με τον κόσμο των Επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες. Μεταξύ των ομιλητών, ξεχώρισαν τα στελέχη της ERGO Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις εμπειρίες τους σε θέματα αιχμής, όπως η ανάλυση δεδομένων, η τεχνολογία και η επιχειρηματική στρατηγική. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού και να προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Η Μαρίνα Κατσαντούρα και ο Δημήτρης Σταθάτος, μέλη της Βασικής Λειτουργίας Αναλογιστικής στην ERGO Ασφαλιστική, παρουσίασαν το έργο ενός Αναλογιστή - Data Analyst, αποκαλύπτοντας τα καθήκοντα και τις προκλήσεις του ρόλου.

Ο Κωνσταντίνος Χατζησυμεών, Chief Information & Processes Transformation Officer συμμετείχε σε πάνελ με θέμα την αξιοποίηση της ανάλυσης δεδομένων και τις προκλήσεις που επιφέρει η τεχνητή νοημοσύνη στον κλάδο. Η Μαίρη Καραπατάκη, Software Development Manager και ο Γρηγόρης Διρδίρης, Business Analysis & Application Development Governance Supervisor, παρουσίασαν το case study του chatbot εξυπηρέτησης πελατών “Χαρά”, στη θεματική «Πώς υλοποιούνται μεγάλα έργα πληροφορικής και ποιες ειδικότητες συμμετέχουν;» φωτίζοντας την υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής και τις σχετικές απαραίτητες δεξιότητες.

Παράλληλα με τις ομιλίες, η Ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού και άλλα στελέχη της ERGO προσέλκυσαν πληθώρα φοιτητών και νέων αποφοίτων στο περίπτερό της, εξοικειώνοντάς τους με τη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της εταιρείας, προσφέροντας επαγγελματική καθοδήγηση και συμβουλές για την ανάπτυξη καριέρας καθώς και ενημέρωση για τις ευκαιρίες καριέρας στην ERGO.

Η Ελισάβετ Κοκκίνου, Διευθύντρια Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού της ERGO Ασφαλιστικής, σημείωσε πως:

«Η συμμετοχή μας στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, δεν είναι μια μεμονωμένη κίνηση. Αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, με στόχο αφενός να στηρίξουμε τις νέες και τους νέους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και αφετέρου να αναδείξουμε την ERGO ως εργοδότη επιλογής. Σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και τον δρ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, διοργανώνουμε το ERGO Business Day, ένα θεσμό που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για φοιτητές, απόφοιτους σχολών και νέους επαγγελματίες να έρθουν στα κεντρικά γραφεία της ERGO για να γνωρίσουν τον οργανισμό και τα στελέχη του από κοντά. Η υποστήριξη και η παροχή ίσων ευκαιριών στους νέους ανθρώπους αποτελεί βασικό στοιχείο της κοινωνικής μας αποστολής. Με δέσμευση και αφοσίωση, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για τους νέους της Ελλάδας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v