Το Final Four στο Βερολίνο θα καλύψει η Nova

Η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports θα μεταφέρει την αγωνιστική δράση με ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις, σχόλια, και καλεσμένους στα κανάλια Νovasports, το novasports.gr και τους επίσημους λογαριασμούς στα social media.

Το Final Four στο Βερολίνο θα καλύψει η Nova

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού στο Final Four της EuroLeague, έχει κάνει τη Nova να χαμογελά, καθώς το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων θα είναι τεράστιο εκείνο το διάστημα (24-26/5), αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο και η Nova θα είναι εκεί, σε ένα ακόμη Final Four, την τελευταία 25ετία προκειμένου να καλύψει τη διοργάνωση.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports θα μεταφέρει την αγωνιστική δράση από το Βερολίνο, με ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις, σχόλια, και καλεσμένους στα κανάλια Νovasports, το novasports.gr και τους επίσημους λογαριασμούς στα social media.

H Nova κερδίζει το στοίχημα έχοντας «κλειδώσει» έως το 2028 την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague, καθώς η δυναμική παρουσία των δύο ελληνικών ομάδων, του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν τη βάση για αύξηση της συνδρομητικής βάσης μελλοντικά. Άλλωστε ήδη η Nova ξεπέρασε τους 435.000 συνδρομητές και συνεχίζει την ανοδική της πορείας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v