Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μαϊμού» προσφορές Skroutz πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ψεύτικες σελίδες, κάνοντας παράνομη χρήση των σημάτων του Skroutz, επιδιώκουν, με το πρόσχημα «διαγωνισμών» και «εκκαθάρισης αποθηκών», την απόσπαση προσωπικών δεδομένων και τραπεζικών στοιχείων.

«Μαϊμού» προσφορές Skroutz πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Skroutz, το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, με αφορμή την εμφάνιση πληθώρας ψεύτικων και παραπλανητικών σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εν λόγω ψεύτικες σελίδες, κάνοντας παράνομη χρήση των σημάτων και των διακριτικών ενδείξεων του Skroutz, επιδιώκουν, με το πρόσχημα «διαγωνισμών», «εκκαθάρισης αποθηκών», τεχνικών giveaways αλλά και πρόσληψης προσωπικού, την απόσπαση προσωπικών δεδομένων και τραπεζικών στοιχείων.

Καθώς η εμφάνιση τέτοιων απατηλών σελίδων λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας, παρά την εκ μέρους μας συνεχή αναφορά του παράνομου περιεχομένου προς τους παρόχους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θέλουμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό που εμπιστεύεται τα σήματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας, τα εξής:

● Ότι οι μόνες έγκυρες και επίσημες σελίδες της εταιρείας Skroutz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι ακόλουθες:

  • Στο Facebook: https://www.facebook.com/Skroutz.gr/
  • Στο Instagram: https://www.instagram.com/skroutz.gr/
  • Στο Twitter: https://twitter.com/skroutzit?lang=en
  • Στο TikTok: https://www.tiktok.com/@skroutz_official και
  • Στο Linkedin: https://www.linkedin.com/company/1602093/admin/feed/posts/

● Ότι οποιαδήποτε άλλη σελίδα στα ανωτέρω μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρει το όνομα και τα διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας Skroutz, δεν έχει την έγκριση της εταιρείας μας και είναι ψευδής και παραπλανητική.

● Ότι όλες οι προωθητικές ενέργειες της εταιρείας Skroutz επικοινωνούνται αποκλειστικά μέσω των ως άνω επίσημων καναλιών καθώς και από την ιστοσελίδα www.skroutz.gr.

● Ότι η εταιρεία Skroutz έχει προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται κατά παντός υπευθύνου, με σκοπό τον οριστικό και μόνιμο αποκλεισμό ανάλογων απατηλών σελίδων, με απώτερο σκοπό την προστασία των καταναλωτών και των σημάτων της.

Γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή σας στις διάφορες παραπλανητικές ενέργειες και σας συστήνουμε να μη δίνετε τα προσωπικά στοιχεία σας σε ψεύτικα προφίλ και σελίδες. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν μια ενέργεια είναι επίσημη ή όχι, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Η Skroutz, πιστή στο όραμά της για την παροχή εξαιρετικής αγοραστικής εμπειρίας και ασφάλεια αγορών, θα κάνει κάθε απαιτούμενη ενέργεια για να εμποδίσει την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v