Στις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Kaizen Gaming

Εννέα στους 10 υπαλλήλους συνδέουν την εργασία τους στην εταιρεία με το αίσθημα της υπερηφάνειας και θα σύστηναν σε κάποιον φίλο τους να δουλέψει σε αυτήν, δείχνει έρευνα του Great Place to Work.

Στις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming, αναδείχθηκε ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα για το 2024 από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work®. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Kaizen Gaming αποσπά τη συγκεκριμένη διάκριση για εταιρείες που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η λίστα με τις εταιρείες που αποτελούν τα Best Workplaces στην Ελλάδα προκύπτει κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας, σύμφωνα με τη μεθοδολογία και τα εργαλεία του Great Place to Work®. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης εργασιακού κλίματος στην Ελλάδα, η οποία διεξήχθη για 22η συνεχή χρονιά στη χώρα μας. Συνολικά στην έρευνα έλαβαν μέρος ανώνυμα σχεδόν 26.000 εργαζόμενοι από όλη τη χώρα.

Όσον αφορά την Kaizen Gaming, στην έρευνα συμμετείχαν 1.436 εργαζόμενοί της. Οι απαντήσεις που έδωσαν έδειξαν πως πρόκειται για μία εταιρεία η οποία καταρρίπτει τις διακρίσεις, προωθεί την ισότητα και παρέχει ευκαιρίες εξέλιξης, έχοντας δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο οι άνθρωποι της εταιρείας αισθάνονται χαρούμενοι και δημιουργικοί.

Χαρακτηριστικά, σχεδόν καθολικά οι εργαζόμενοι απάντησαν πως χαίρουν ίσης μεταχείρισης ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το φύλο και την ηλικία τους. Ενδεικτικό είναι πως το ανθρώπινο δυναμικό της Kaizen Gaming αποτελείται σήμερα από 41 εθνικότητες.

Παράλληλα, 9 στους 10 συνδέουν την εργασία τους στην Kaizen Gaming με το αίσθημα της υπερηφάνειας, θα σύστηναν ανεπιφύλακτα σε κάποιον φίλο τους να έρθει να δουλέψει στην εταιρεία και δηλώνουν πως θα ήθελαν να εργάζονται σε αυτή για πολύ καιρό ακόμη. Εξάλλου, το γεγονός πως η εταιρεία επιβραβεύει τους ανθρώπους της και τους δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθούν αποδεικνύεται από το ότι μόλις τον περασμένο Μάρτιο περίπου 400 άτομα πήραν προαγωγή, ενώ 200 ακόμη μετακινήθηκαν εσωτερικά σε θέσεις που επιθυμούσαν.

Η Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της εταιρείας, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μία χρονιά βραβευθήκαμε ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα. Έχοντας ως στόχο την ευημερία των ανθρώπων μας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον συνεχούς ανάπτυξης μέσω πρωτοποριακών προγραμμάτων όπου η φυσική και ψυχική υγεία, η ασφάλεια και η συμπερίληψη είναι προτεραιότητες, προσφέροντας με τον τρόπο αυτόν μια θετική εργασιακή εμπειρία. Στην Kaizen Gaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του GameTech, έχουμε ως οδηγό τις αξίες μας, μέσω των οποίων προωθούμε τη συνεργασία και την καινοτομία. Μένοντας αναλλοίωτοι σε αυτές καθώς αναπτυσσόμαστε, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην προσφορά ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας, που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v