Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Alpha Bank και Skroutz για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Αγορές ακόμα και με επιτόκιο 0% για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά.

Συνεργασία Alpha Bank και Skroutz για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Η Alpha Bank και το Skroutz ξεκινούν από σήμερα, 28 Μαΐου, τη συνεργασία τους για το Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους», προσφέροντας στους καταναλωτές νέες δυνατότητες να αποκτήσουν άμεσα τα προϊόντα που επιθυμούν χωρίς πιστωτική κάρτα και με μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για την έναρξη της συνεργασίας, η Αlpha Bank και το Skroutz προσφέρουν επιτόκιο 0% και 3 δόσεις για παραγγελίες από €50 έως €300, και επιτόκιο 0% και 6-12 δόσεις για παραγγελίες από €300 έως €1.000. Η προσφορά αυτή θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέσω της νέας συνεργασίας με την Τράπεζα, το Skroutz εξασφαλίζει επιτόκιο 10,6% και 6 έως 36 δόσεις για παραγγελίες από €300 έως €3.000 για όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας στην Αlpha Bank. Για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας στην Αlpha Bank, το επιτόκιο που προσφέρεται είναι 12,6% με 6 έως 36 δόσεις για παραγγελίες από €300 έως €3.000.

Ο Chief of Retail Banking της Αlpha Bank, Ισίδωρος Πάσσας δήλωσε σχετικά:

«Έχοντας ήδη κάνει σημαντικά βήματα ως προς την ενίσχυση των ψηφιακών μας υπηρεσιών, εγκαινιάζουμε σήμερα τη νέα μας ψηφιακή πλατφόρμα καταναλωτικών δανείων για τους συνεργάτες μας, ξεκινώντας με το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, το Skroutz. Η έκδοση του δανείου γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και με απόλυτα ψηφιακό και ασφαλή τρόπο, προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία στον καταναλωτή».

Ο κ. Κώστας Κοντογιάννης, CFΟ της Skroutz, δήλωσε σχετικά:

«Η συνεργασία με την Αlpha Bank εμπλουτίζει το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” ακόμα περισσότερο, και συντελεί στην απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία που απολαμβάνει ο καταναλωτής στις αγορές του μέσω Skroutz. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να έχουμε συνεργάτες που μοιράζονται την ίδια ανάγκη να προσφέρουν συνεχώς μια εξαιρετική εμπειρία στον καταναλωτή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v