Q&R: Δύο έργα για ΥΕΝ, ύψους 426.713 ευρώ

Δύο έργα για λογαριασμό του ΥΕΝ, συνολικής δαπάνης 426.713 ευρώ, ανέλαβε η Q&R, στα πλαίσια του Προγράμματος Καταγραφής και Ελέγχου αλιευμάτων του υπουργείου.

Q&R: Δύο έργα για ΥΕΝ, ύψους 426.713 ευρώ
Την υλοποίηση δύο έργων για λογαριασμό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ανέλαβε μετά από σχετικό διαγωνισμό η Quality & Reliability, στα πλαίσια του Προγράμματος Καταγραφής και Ελέγχου αλιευμάτων του υπουργείου. Η συνολική δαπάνη για τα δύο έργα ανέρχεται σε 426.713 ευρώ.

Αντικείμενο του πρώτου έργου είναι η υλοποίηση εφαρμογής για τη συλλογή, καταχώριση και στατιστική επεξεργασία των στοιχείων που προβλέπονται από τον Κανονισμό 2847/93 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούν στην παρακολούθηση των αλιευμάτων από τη στιγμή της αλίευσής τους μέχρι τη διάθεσή τους στην αγορά.

Το δεύτερο έργο αφορά στην επέκταση του δικτύου Η/Υ του Υπουργείου Γεωργίας για κάλυψη αναγκών αλιευτικού τομέα και αναβάθμιση της διασύνδεσής του με το ΥΕΝ. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η προμήθεια αφορά στην πλήρη εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας σε επίπεδο Υλικού και Λογισμικού, την ομαλή ενσωμάτωση των νέων κόμβων στο Δίκτυο Η/Υ του ΥΠΓΕ καθώς και την Ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων των δικτυακών διασυνδέσεων του ΥΠΓΕ στη χρήση, λειτουργία και διαχείριση των υφιστάμενων εφαρμογών και του δικτύου.

Η εταιρία Q&R αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του Ομίλου Πουλιάδη. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, ενώ έχει αναλάβει πάνω από 30 εγκαταστάσεις σε μεγάλους Οργανισμούς, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v