Τέσσερα νέα έργα ανέλαβαν οι Ευρωσύμβουλοι

Τέσσερα νέα έργα για λογαριασμό των ΕΑΒ, ΣΒΒΕ, ΚΕΠΑ και της κοινοπραξίας ΜΑΚΙΝΕ/ΙΝΑ, συνολικού προϋπολογισμού 1.583.500 ευρώ, ανέλαβε πρόσφατα η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

Τέσσερα νέα έργα ανέλαβαν οι Ευρωσύμβουλοι
Η εταιρία Ευρωσύμβουλοι ανακοίνωσε την ανάληψη τεσάρρων νέων έργων.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανέλαβε την εκπόνηση του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και διάρκειας 6 μηνών.

Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος ”Επιχειρηματική Αριστεία” στην Κεντρική Μακεδονία, η Ευρωσύμβουλοι, σε συνεργασία με τον ΣΒΒΕ, ανέλαβε την εκπόνηση του προγράμματος ”Δίκτυο βιολογικών τροφίμων-ανάπτυξη και προώθηση νέων προϊόντων”, συνολικού προϋπολογισμού 225.000 ευρώ, ενώ σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ ανέλαβε την εκπόνηση του προγράμματος ”Ενίσχυση δικτύωσης και συνεργασίας ΜΜΕ”, συνολικού προϋπολογισμού 632.000 ευρώ.

Τέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι για λογαριασμό της κοινοπραξίας ΜΑΚΙΝΕ/ΙΝΑ ανέλαβε, σε συνεργασία με την ΙΝΝΟΒΑΤΙΑ ΕΠΕ, την υλοποίηση των δράσεων συμβατικής και e-learning εκπαίδευσης στην τεχνική της συγκριτικής αξιολόγησης (benchmarking), στο πλαίσιο του προγράμματος ”Εκπαίδευση προσωπικού στη διαχείριση καινοτομίας/e-learning”, συνολικού προϋπολογισμού 562.500 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v