Ευρωσύμβουλοι: Υπηρεσίες lease-back στη Βουλγαρία

Την είσοδό της στον τομέα της χρηματοδοτικής μίσθωσης, σε συνεργασία με βρετανικούς χρηματοδοτικούς φορείς, ανακοίνωσε η Euroconsultants στη Σόφια της Βουλγαρίας, θυγατρική της ελληνικής εταιρίας Ευρωσύμβουλοι.

Ευρωσύμβουλοι: Υπηρεσίες lease-back στη Βουλγαρία
H Euroconsultants στη Σόφια της Βουλγαρίας, θυγατρική της ελληνικής εταιρίας Ευρωσύμβουλοι, ανακοινώνει ότι προσφέρει, σε συνεργασία με βρετανικούς χρηματοδοτικούς φορείς, τη δυνατότητα χρηματοδότησης εταιριών ελληνικών ή άλλων πολυεθνικών συμφερόντων, με τη μέθοδο της αγοράς του κτιριακού εξοπλισμού και της μακροχρόνιας επαναμίσθωσής τους (μέθοδος lease-back).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τo εργαλείο αυτό προσφέρει σημαντικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, οι οποίες περιορίζονται αισθητά από το πλαίσιο των κανονισμών της κεντρικής τράπεζας, με αποτέλεσμα να συνάπτουν δάνεια τριετή ή τετραετή με μέγιστο ύψος υποθήκης μόνο το 70% της αξίας των κτιρίων τους.

Με τη μέθοδο που προτείνει η Euroconsultants δίνεται η ευκαιρία σε αυτές τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως το χαρτοφυλάκιο των παγίων τους σε κτίρια και επιπρόσθετα τους παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώνουν γρήγορα την κερδοφορία τους, αφού δεν καταγράφουν τις κτιριακές αποσβέσεις στους ισολογισμούς τους.

Tέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι η Euroconsultants είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στη Βουλγαρία που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ακινήτων, με μεγάλες ευκαιρίες. Ταυτόχρονα με αυτή την υπηρεσία που προσφέρει στις ιδιωτικές εταιρίες, η Euroconsultants αναλαμβάνει την οργάνωση και ανάπτυξη εταιριών στην τοπική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v