Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 5%

Την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 5%, ήτοι 495.375 μετοχές, με κατώτατη τιμή τα 0,80 ευρώ και ανώτατη τα 4 ευρώ, με στόχο τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής, αποφάσισε η Γ.Σ. της CPI.

CPI: Αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 5%
Την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 5% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 495.375 μετοχές ως ανώτατο όριο, με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τους τιμής, αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας CPI, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2003.

Η αγορά των ιδίων μετοχών θα πραγματοποιηθεί με κατώτατο όριο τα 0,80 ευρώ και ανώτατο όριο τα 4 ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Δ.Σ. της CPI έχει εξουσιοδοτηθεί, ώστε σύμφωνα με την κρίση του και όταν εκείνο θεωρήσει σκόπιμο με ειδική απόφασή του να προβεί στην αγορά, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία λήψης της απόφασης.

Επίσης, η Γ.Σ. αποφάσισε να εξουσιοδοτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας προκειμένου να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την εξεύρεση του Ειδικού Διαπραγματευτή και τον ορισμό αυτού, εφόσον το κρίνει αναγκαίο, περιλαμβανομένης και της υπογραφής της συμβάσεως μεταξύ του Ειδικού Διαπραγματευτή και της εταιρίας με όρους και περιεχόμενο κατά την ελεύθερη κρίση του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v